Abban mindenki egyetért, hogy a világ egyik legjobb trilógiája a ’80-as és ’90-es években megjelent Vissza a jövőbe volt. Mary és a doki időutazós kalandjain generációk nőttek fel, és bár immár lassan harminc évesek a filmek, még mindig nagyon jelentős hatással vannak a popkultúrára. És néhány napon belül újra együtt láthatjuk majd az eredeti szereplőgárdát.

Nem, szerencsére nem egy rebootról vagy folytatásról van szó, ezt továbbra is kategorikusan kizárják az eredeti készítők. Ehelyett egy virtuális találkozónak lehetünk majd szemtanúi, amelyet Josh Gad hoz majd össze. A színész-énekes már korábban is végrehajtott hasonló csodát, amikor a ’85-ös Kincsvadászok mozi szereplőgárdáját hozta össze egy virtuális találkozóra. Ez akkora sikert aratott, hogy most egy még nagyobb vállalkozásba kezd a Vissza a jövőbe stábjával.

A virtuális találkozóra május 11-én kerül majd sor, és a jelek szerint Christopher Lloyd és Michael J. Fox mellett további színészek is becsatlakoznak majd. Hogy ők ki, azt egyelőre nem fedték fel, de Josh Gad Instagram oldalán további nyolc résztvevő kitakart képe látható, szóval elég sokan bekapcsolódnak majd a közös videóba. Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy Lea Thompson, Thomas F. Wilson és akár James Tolkan is betársulhat, de Robert Zemeckis, Bob Gale és Alan Silvestri sem kizárt.