Végre! David Attenborough elkészítette a legendás sorozatának 3. szezonját

Sir David Attenborough idén ősszel visszatér a képernyőkre a nagysikerű Bolygónk, a Föld harmadik évadával.

A The Mirror értesülése szerint a BBC vezetősége hatalmas lelkesedéssel fogadta, hogy Attenborough visszatér a kultikus műsorral, aki már el is kezdte a bemutatkozó jeleneteinek forgatását. Az Alastair Fothergill rendezésében készült sorozat első évadát még 2006-ban mutatták be, a folytatásra egészen 2016-ig kellett várni, az idén megjelenő harmadik évadot pedig már öt éve készül.

Mike Gunton executive producer elmondta, hogy Attenborough nélkül egyszerűen nem lehetett volna megcsinálni a produkciót. “A Planet Earth nem lenne Planet Earth David nélkül, ezért nagyon örülök, hogy ő mutatja be a harmadik szériát” - jegyezte meg Gunton.

“A sorozat nyitó jeleneteit a gyönyörű brit vidéken forgattuk, pontosan azon a helyen, ahol Charles Darwin sétált, miközben az evolúcióról szóló, földrengető gondolatain elmélkedett. Ez a hely tökéletesnek tűnt David számára, hogy bemutassa a Bolygónk, a Föld III-at, és emlékeztessen minket bolygónk csodáira és törékenységére egyaránt” - tette hozzá a producer.

A sorozat harmadik évadának hét epizódja ezúttal is az állatvilág legvarázslatosabb pillanatait mutatja be, a nyolcadik epizód pedig azokat az elszánt szakembereket mutatja be, aki az egész életüket annak szentelték, hogy tanulmányozhassák és megóvhassák ezeket a csodákat.

dokumentum

David Attenborough visszatér, hogy körbejárja a földet ebben a káprázatos dokumentumfilm sorozatban. több»