Végre elstartolt a motoros sorozat új évada Keanu Reeves-szel

Új évaddal jelentkezett az AMC-n futó Norman Reedus: Amerika kétkeréken. A Norman Reedus vezetésével készült műsor fantasztikus helyszínek mellett mindig szupersztárokkal jelentkezik, az új szezonban ezúttal Keanu Reeves is megjelent.

Reeves köztudottan nem csupán rajong a motorokért, impozáns gyűjteménye mellett saját márkát is működtet. A dokusorozat premierjében Reedus és Reeves pedig máris keresztül motoroztak a kies sivatagon Utah államban.

“Itt kint olyan, mintha egy másik világban lennénk. Utah a régi vadnyugat utolsó határa. Egy hely, ahol a törvényen kívüliek menedéket kerestek, és ahol az úttörők megteremthették a saját valóságukat” - mondja Norman.

A színész azt is elárulta, hogy egy ilyen közös utazást már évek óta terveztek Reeves-szel. “Ez az első lehetőségünk, hogy valódi időt töltsünk együtt. És már most tudom, hogy ez egy epikus utazás lesz” - narrálja Norman.

A műsorban mindemellett természetesen terítékre kerül Reeves már említett Arch Motorcycle Company névre keresztelt márkája, amelyet 2011-ben alapított. A színész saját elmondása szerint már gyerekkora óta rajong a motorokért.

“Emlékszem, hogy 11 éves kisgyerekként azt mondtam magamban: ‘Ez a szabadság’. Szabadságnak éreztem. Olyan volt, mint egy alternatíva. Úgy éreztem, mintha hatalom lenne” - mondta Reeves.

A páros a három napon át tartó közös túra alatt 500 mérföldes távot tett meg.