Megtörte a 'hallgatást' az Instagramon (lásd a bejegyzést idelent) Sylvester Stallone azután, hogy botrány robbant ki azzal kapcsolatban, miszerint a Tulsa King forgatásán becsmérelte több háttérszínész munkáját, igaz a bejegyzésében csak a sorozatot promózta.

Április elején még több híresztelés látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Tulsa King forgatása rendkívül toxikus környezetben zajlott, a vádakra azonban maga Sly nem reagált, és most először posztolt az Instagramon az ügy kirobbanása óta.

Mint kiderült, a sorozat szereplőválogatásával megbízott Rose Locke Casting viszont kilépett a projektből, a későbbiekben pedig Stallonét és egy meg nem nevezett rendezőt vádoltak azzal, hogy több statisztát “csúnyának” és “zsírral teli kádnak” neveztek.

Egy statiszta később a Deadline-nak elmondta, hogy soha nem hallotta, hogy Stallone vagy a rendező becsmérlő szavakat mondott volna a háttérszínészekre, de meg volt győződve arról, hogy néhány megjegyzés személyesen neki szólt, miután a privát Facebook-oldalon olvasott róluk.

Vádakat egyébként Craig Zisk rendező tagadta, a rendező a TMZ magazinnak adott interjúban azt mondta, hogy Locke nem végezte el a munkáját azzal, hogy nem toborzott 20-as és 30-as statisztákat egy jelenethez, amelyben egy bárban játszódik. Stallone egyelőre nem kommentálta a vádakat, ugyanakkor nemrég egy videóban jelentette be, hogy érkezik a Tulsa King (a SkyShowtime-on streamelheted) második évada.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)