Wednesday: Anthony Hopkins vicces utánzós videóján pörög az internet

Sir Anthony Hopkins színészként gyakorlatilag már mindent elért ebben a szakmában, két Oscar-díjjal is büszkélkedhet, és úgy tűnik, hogy akár egy levágott kezet is bármikor simán eljátszik.

A színész az Instagramon osztott meg egy új videót 3,9 millió követőjével, amelyen a Wednesdayből ismert Izét “alakítja”, amint egy rövid zongorajátékot ad elő.”Kellemes ‘Szerdát’ mindenkinek, DOLGOK történnek” - jegyezte meg Hopkins a videó mellett.

A sorozatban egyébként Victor Dorobantu bűvész alakította Izét, aki korábban semmilyen filmes vagy televíziós szerepet nem vállalt még. Mondani se kell, hogy ez az első szerep is igazán remekül sikerült.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés

“Elkezdtünk vele próbálni, hogy lássuk, mit tud, és megmutassuk neki, mi működik a járással, és mi nem, és az első jelenetet tényleg nagyon jól eltalálta” - mondta egy interjúban Tom Turnbull, a Wednesday vizuális szakértője.

Ami Hopkinst illeti, a teljes színész ismét Oscar-díjra esélyes A fiúban nyújtott alakításáért, amely a tervek szerint jövő februárjában érkezik a hazai mozikba.

dráma

A 17 éves Nicholas (Zen McGrath) állandóan lóg az iskolából, gyakran támadnak sötét gondolatai, és nehezen talál barátokat. Kezdetben jó ötletnek tűnik, hogy az édesanyja,... több»