Az idén 58 éves Woody Harrelson egy olyan történetet osztott meg friss interjújában, melyet korábban még sosem mesélt el nyilvánosan.

Woody Harrelson, és most idézzük, egy “brutális vacsoráról” is mesélt az Esquire-nek adott friss interjújában, melyre még 2002-ben került sor. 

Történt ugyanis, hogy a korábbi profi pankrátor, de 2002-ben már Minnesota kormányzói székét elfoglaló Jesse Ventura meghívta őt egy vacsorára a Trump Toronyba. Hogy miért? Azért, mert az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, az akkor még javarészt üzletemberként és valóságshow hősként tevékenykedő Donald Trump azt szerette volna, hogy Ventura segítse a 2004-es kampányát a demokraták színeiben. Ez volt az a Harrelson által “brutálisnak” nevezett két év fél órás vacsora, melyen Trump senkit nem hagyott szóhoz jutni.

“Melania nagyjából 0,1 százalékot kapott, én kábé 1-et, a kormányzó 3-at, a többit Trump vitte. Annyira durva volt, hogy ki kellett mennem elszívni egy spanglit, mielőtt visszatértem volna erre a monológ monopolyra” - emlékezett vissza. “Hollywoodból jövök, nem ismeretlen számomra a nárcizmus, de ez a fickó túlmutatott mindenen. Eldobtam az agyam” - zárta le a történetet.

Harrelson új filmje, a Zombieland 2: A második lövés október 17-től látható a hazai mozikban.