Zorro: A Trónok harca alkotójától jön a sorozat, megvan a főszereplő!

Noha korábban már hallani lehetett arról, hogy a Disney egy új Zorro-sorozattal készül, az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

A projekt most viszont végre showrunnert is kapott Bryan Cogman személyében, aki korábban nem kisebb produkciókon dolgozott, mint a  Trónok harca és A hatalom gyűrűi. Cogman neve kétségtelenül garancia arra, hogy valami egész biztosan ütős produkcióval rukkol elő a Disney+, és mint kiderült, ez egy kissé merészebb Zorro lesz majd.

A főszerepet Wilmer Valderrama kapta, aki producerként is részt vesz a munkálatokban. A történet szerint Diego De La Vega visszatért szülővárosába, ahol az igazságtalanság és a korrupció uralkodik, ez pedig rövidesen arra ösztönzi őt, hogy álarcot öltsön és felvegye a harcot a zsarnoksággal szemben.

A Disney ezt a klasszikus történetet egy modern közegbe kívánja ágyazni, amely gazdag látványvilágot és kulturális közeget ígér, és amelyből nem maradhat el majd a humor, az akció, az intrika és persze a romantika sem.

Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.