Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
#29201

dráma | romantikus | thriller

Egy történet egy amerikai kisváros szegényebb külvárosából. több»

A Kísértet
#29202

dráma

Simon, a dán művészeti élet királya. Sikeres és gazdag, csodálatos felesége és fiatal szeretője van. Váratlanul felbukkan az életében a fia, akiről nem tudott. Casper világhírű... több»

Rendező: Charlotte Sieling

A Tree a Rock a Cloud
#29203

dráma | rövidfilm

1947-ben egy fiú egy útmenti kávézóban véletlenül találkozik egy idősebb férfival, és beszélgetni kezdenek a szerelemről. több»

#29204

dráma

Egy 19. századi romantikus regény aktualizált változata, amely a finn szigetvilág egyik szigetén játszódik. több»

Cut the Painter
#29205

dráma

Harry Hannigan, a magányosan élő író házába betoppan régi szerzőtársa, Jack. Bár Harrynek nem megy könnyen, mégis kénytelen befogadni Jacket, aki elmenekült otthonról, miután... több»

#29206

családi | dráma | rövidfilm

A film a rendező édesanyjának utolsó sétáját mutatja be fiktív módon, ugyanis senki sem volt szemtanúja a nő halálának.

Rendező: Manny Mahal

Szereplők: Manny Mahal

Az ifjúság megnyugtat
#29207

dráma | játékfilm

Tildy Gábor szép ember. Ráadásul a helyi vadászok elnöke. Csak hát kivénhedt. Holnap lesz nyolcvan... akarom mondani... hetven... vagy... ötven... Reggelente állatokat lő halomra.... több»

Ászja (Ászja)
#29208

dráma

A festői német üdülőhelyen egy fiatal orosz arisztokrata megismerkedik két honfitársával. A szép Ászja és testvérbátyja barátságot köt az ifjúval, szinte minden idejüket együtt... több»

Féltékenység
#29209

dráma

Imre bácsi vidékre költözik, hogy a vadvíz-szabályozás kérdéseivel foglalkozhasson. Felesége nem tart vele, de unokahúga, a szép és fiatal Eszter annál inkább.

#29210

dráma

A cselekmény középpontjában az afganisztáni háború egyik veteránja áll, akinek egyszerre kell megküzdenie a poszttraumás stresszel és a vele szemben ellenséges fehérekkel.

Mélyen őrzött titkok
#29211

dráma | játékfilm

Varró Irma 18 éves, amikor elhagyja az intézetet. Múltjáról annyit tud, hogy talált gyerek. Életében csupán néhány biztos tény van. Terhes. Megkapta élete első lehetőségét: egy... több»

The Swimmer
#29212

NA The Swimmer  (2018)

dráma

Egy adrenalinfüggő élete, aki a járja a világot, hogy ráleljen a legvadabb folyóra, ahol kajak és mindenfajta védelem nélkül úszhat. De van ott még valami sokkal mélyebb is, ami arra... több»

Punta Grande
#29213

dráma

Lilian, Fred és lányuk, Luzi Argentínába mennek szabadságra. Rájuk esteledik, így a Punta Grande nevű hotelben szállnak meg éjszakára. A német tulajdonos barátságtalanul fogadja... több»

Szávitri, az asszonyi hűség dicsérete
#29214

dráma

Szávitri férjét a halál istene elviszi. Szávitri utána megy az alvilágba, hogy visszakövetelje férje lelkét. Jáma, a halál istene azt mondja, hogy ő csak elvenni tudja, lelkeket... több»

Tempó
#29215

NA Tempó  (2000)

dráma | rövidfilm

Mit szólnál ahhoz, ha egy nap arra eszmélnél, hogy leütöttek, elvették mindenedet, a kezedhez egy aktatáskát bilincseltek, és egy ismeretlen hang a zsebedből előkapart ismeretlen... több»

Zárás
#29216

NA Zárás  (1999)

dráma | rövidfilm

Mintha Tarr Béla filmjeinek világa folytatódna ebben a színesen fekete-fehér filmben, melyben a zárás előtti kocsma világa tárulkozik fel egy sakkpartival a középpontjában, ahol a... több»

Without You I'm Nothing
#29217

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

#29218

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

Rosamunde Pilcher: Ismeretlen szív
#29219

dráma | romantikus

Elizabeth Lancaster, egy italgyár jogos örököse szívbetegségben szenved és hosszú hónapok óta donorra vár. Az élet úgy hozza, hogy találnak a nő számára megfelelő szívet és... több»

#29220

NA Sweetwater  (2020)

dráma | sportfilm

1950 őszén a kosárlabdajáték örökre megváltozott, amikor Nat "Sweetwater" Clifton, az első afroamerikai NBA-játékos bemutatkozott a profi ligában. több»