Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#31701

fantasy | horror | thriller

Oliver-nek és Simon-nak problémái adódnak, amiben úgy tűnik talán tudnak segíteni egymásnak. Oliver már jó ideje szeretne egy embert találni, akit megehet. Simon talán alkalmas erre,... több»

I Believe in Freedom
#31702

dokumentum

Marlene és Nick Boyd, két misszionárius az Egyesült Államokból, akik annak szentelték életüket, hogy felvegyék harcot az emberkereskedelemmel szemben Tete és Mozambik között. Ez a... több»

Rendező: Daniel Waghorne

Szereplők: Marlene Boyd, Nick Boyd

#31703

sci-fi

A Givers of Death (G.O.D.) egy apokaliptikus sci-fi mese a megváltásról. Egy férfi, egy nyomozó és egy egész város békére törekvő útja. A férfi a vezeklésen keresztül keresi a... több»

#31704

NA A Dark Foe  (1970)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Egy FBI ügynököt húga elrablása miatt szüntelenül gyötör a múlt. A férfi fóbiája a félelemtől tovább erősödik, amikor rövidesen szembe kell néznie a nő elrablójával. több»

Incredible Weddings
#31705

Az Elképesztő esküvők című sorozat olyan esküvőket, menyegzőket és lakodalmakat mutat be, melyek valamiként különlegesek és rendhagyóak. Annyira tökéletesek, hogy a néző már... több»

A vadászat királyai
#31706

dokumentum

Az oroszlánok előszeretettel vadásznak falkában, s az összehangolt, a csapat erejére építő támadások az esetek döntő többségében eredményesnek bizonyulnak. De ha a falkában való... több»

#31707

dokumentum | dráma | életrajzi | történelmi | zenés

A dokumentumfilm a bluegrass stílus történetének néhány évtizedét mutatja be.

Columbo – A nagy elterelő hadművelet
#31708

krimi

Columbo hadnagy ezúttal egy katonatiszt, Lester Keegan halálának okát nyomozza. A tiszt egy kiképzőtábor vezetésével volt megbízva, s itt is gyilkolták meg. A látszat a következő:... több»

#31709

dokumentum | rövidfilm

1976-ban a guatemalai rezsim gátat tervezett építeni Rio Negro település közelében. A falu lakói tiltakoztak, erre válaszul a katonaság 1982-ben 177 nőt és gyereket mészárolt le. A... több»

Sect
#31710

NA Sect  (2014)

dráma | rövidfilm

Odell, a Jehova tanúi közösség tagja meglátogatja Laurát, hogy megossza vele a jó híreket. több»

Rendező: James Earl

Szereplők: Sabrina Cooke, Michael Marcel

Columbo – Fogas kérdés
#31711

krimi

Columbo egy népszerű színész, Adam Evans halálának körülményeit nyomozza. Első ránézésre úgy tűnik, hogy a színész halálát autóbaleset okozta. Columbo-nak azonban feltűnik,... több»

Tutankhamon: Titkok a sírból
#31712

dokumentum

Amikor Howard Carter 1922-ben megtalálta Tutankhamon sírját, az egész világ a szenzációs felfedezésről és a sírkamrából előkerült több ezer csodálatos tárgyról beszélt. A... több»

A Mikulás titka
#31713

dokumentum

Az alakja mindenhol ott van az ünnepi évadban – vajon mivel ragadja meg a Mikulás az idősek és a fiatalok képzeletét egyaránt? több»

Vad Mexikó
#31714

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Mexikó ősi, fenséges, sokarcú ország tele titkokkal. Hatalmas dzsungeleiben és óceánjaiban olyan lényekkel találkozhatunk, amelyekkel sehol máshol a Földön. több»

#31715

A Lord Huron együttes a Vide Noir című harmadik stúdióalbumukhoz kapcsolódó 18 hónapos turné befejezése után Ariel Vida rendezővel közösen készített egy egész estés játékfilmet... több»

Coyote Peterson: Vissza a vadonba
#31716

dokumentum

Coyote Peterson és csapata veszélyes kalandra indul a Costa Rica-i esőerdő mélyén, hogy megtalálják Közép-Amerika legerősebb mérgű viperáját. több»

#31717

dokumentum

Richard "Chet" Rooney története, aki tanult a saját hibáiból, és a tanulságokat másokkal is megosztotta.

Rendező: Ted Vitale, Dan Vitale

Evolúció
#31718

NA Evolúció  (2017)

dokumentum

Az óceán. Az élet táptalaja, megszámlálhatatlan faj otthona, mégis, alig ismerjük. Több száz millió évvel ezelőtt itt alakultak ki a legelső életformák. Egyszerű, egysejtű... több»

#31719

sci-fi | vígjáték

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha kedvenc halott rocksztárodat visszahoznád az életbe? Alberta minden bizonnyal igen. Gyerekkora óta egy olyan világról álmodik, ahol a 60-as évek... több»

#31720

NA Memoria  (2021)

dráma | fantasy | horror | vígjáték

Az emberek életét időnként a hibáik kötik össze. De meddig élhet valaki úgy, hogy múltbéli terheit hordozza magával? több»