2024.01.09 17:33 Juki-onna Olvasottság: 439x
2

Dobjuk le a textilt!

Tizennyolcas karikás kritika! Biztosan sokan látták a filmet. A férfiak, gondolom, legyintettek egyet rá, vagy elaludtak a film közben, még a nők egy része csak az erőszakot vélték felfedezni, én a bujaságot és az erotikát. Beállítódás kérdése. Jó, a film végén volt némi erőszak (nekem sem tetszett, senki sem szereti, ha megverik, se nők, se férfiak), de a történet lényege két ember egymásra találása, a testüknek és a vágyaiknak felfedezése és a szenvedély.

(Egy kritikában azt olvastam, hogy kevés a meztelen jelenet. Ez nem pornófilm, a meztelenséggel teljesen tönkre tették volna a filmet.) Lehet, hogy sokak számára erőszakos ez a film. A forgatókönyvírók: Kelly Marcel, Patrick Marber, Mark Bomback és a rendező: Sam Taylor-Johnson munkája és a zene mégis zseniális! Beindítja a néző fantáziáját, kezd felforrni a vérünk, nem pedig csak szimplán ülünk a tv előtt, unott arccal. (Persze, nem ezt nézem minden nap! Nem vagyok megszállottja a filmnek.) Nem a mesébe illő történet érdekfeszítő, inkább a jelenetek, amik vonzanak, mint egy mágnes.

Dobjuk le a textilt!

Egy liftben szeretkezni? Mindig is vonzottak az ilyen kis huncutságok. Kit nem? Bugyi nélkül elmenni egy étterembe vacsorázni? Valahogy nagyobb izgalommal tölti el az embert. Vagy amikor befekszünk a hófehér ágyneműbe, mint egy cica, fekete vagy piros combfix harisnyában, és dorombolunk a férfi fülébe. Most felhívnám a férfiak figyelmét az első, romantikus esténél a megfelelő zene választására! Véletlenül se legyen Cher, szerintem! Biztosan sokan szeretik (én nem), de nem egy romantikus, első estés zene. (Ez az én véleményem és még pár barinőmé, akiket megkérdeztem erről. Azt mondták, hogy első estén ilyen zene? Soha!) Itt a filmben a betétdalokat annyira jól összeválogatták, hogy valóban megperzselik a testünket és a lelkünket. Minden érzékszervünk nyitott, a szaglás, a hallás és az érzés. (Persze, ízlés kérdése.) Amikor belépünk a vörös szobába, a látvány és a dobogtató, mély hangzású, vibráló zene annyira lüktetett bennem! Nagyon tetszett. Állítom, hogy sok férfi nem tudja a mai napig, hogy amikor először csókol meg egy nőt, nem tudja, hol kell átkarolnia, hogy lázba hozza partnerét. Ezért van, hogy az első csók után sok nő úgy gondolja: „ennyi volt”! Talán ezért lenne érdemes végignézniük a filmet a férfiaknak! Sokat megtudhatnak a női test rejtelmeiről! Persze biztosan vannak komoly szakértők! Azoktól elnézést is kérek! Nem állítom, hogy a színészek, Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia (Dakota Johnson) pazar alakítást nyújtottak, de azért megéri megnézni a filmet! Le a textillel!

dráma | romantikus | thriller

Anastasia Steele (Dakota Johnson) egy átlagos külsejű irodalom szakos egyetemista, aki barátnője helyett vállalja, hogy meginterjúvolja a ifjú milliárdost, Christian Greyt (Jamie... több»

2