2016.02.03 19:42 moov18 Olvasottság: <100x
0

Nagyon-nagyon-nagyon jó

Nagy kedvencem a műfajban a Viasztestek. Rengeteg véleményt, kritikát olvastam róla különböző internetes portálokon, fórumokon és rájöttem, hogy nekem ezt látnom kell, át kell élnem, majd utána korrekt módon levonhatom a konzekvenciát. Sosem felejtem el, mennyit gürcöltem mire sikerült megtalálnom a boltok polcain. Megvételeztem és fiatalos lendülettel vágódtam a karosszékbe, alig vártam, hogy beteljesíthessem a végzetem, és nekiveselkedhessek az egyik legjobban várt filmemnek.

Mit ne mondjak, nem kellett benne csalódnom, legalábbis negatív irányban. Izgalmas volt, feszült, pörgős, mindig történt valami, egy percig sem álltak le az események, ami pedig még fontosabb, egy percig sem gondoltam arra, hogy vajon mennyi van még belőle hátra?! Gyönyörű képi világ, profi forgatókönyv, feszített tempó, izgalmas percek jellemezték a mozit. Persze mint minden filmben itt is voltak kisebb hibák, de hát nincs teljességgel tökéletes, ugyanúgy ahogy két egyforma sem. Az egyik ilyen performansz maga Prézli Hilton szerepeltetése volt, aminek egyáltalán nem örültem.

Nagyon-nagyon-nagyon jó

Először mikor szembesültem vele, felhördültem és pánikban törtem ki, végül próbáltam belenyugodni a ténybe, hogy ez bizony a csúnya valóság, nem egy hiú ábránd. Ahogy sejtettem és várható volt, szörnyű teljesítményt nyújtott, de hát úgy látszik van az a pénz... A látványvilág aprólékos volt, részletesen kidolgozott. A díszlettervezők és maszkmesterek abszolút dicséretet érdemelnek, munkájuk gyümölcse visszanézett a képernyőről. Röviden: izgalmas, feszült, nagyon-nagyon-nagyon jó. Egyszer érdemes megnézni. Négy csillag, de csak azért mert ötöst nagyon ritkán adok filmre.

75 Viasztestek  (2005)

horror

Hat jó barát útnak indul, hogy az évad legjelentősebb focimeccsét végignézzék. Az út hosszú, ezért éjszakára sátrat bontanak, az utat pedig másnap folytatják, vagyis csak... több»

0