Közösség

Vélemény:

 

67 Chup Chup Ke

(2006)

Chup Chup Ke

 
e-batta   2016.12.06 12:32
0

Egy hazugságok hálójába keveredett ifjú emberről szól a vígjáték, és igazság szerint a helyzetkomikumok sorozatát hozza az, hogy ahelyett, hogy kikeveredne belőle, egyre inkább belesüllyed. Ami egészen vicces jeleneteket eredményez.
Úgyhogy a film tele van megoldhatatlan csavarokkal; egy néma lány, egy ál-süketnéma fiú, egy ál-haláleset, rengeteg kifizetetlen adósság (mert holttest hiányában a biztosító nem fizet), egy heves vérű, és rettentő gazdag testvér, és egy ál-nagybácsi, gyászoló család és többszörösen lemondott esküvő. Na, gondoltam is, hogy nem lesz elég a 2 óra 44 perc, hogy mindent kibogozzanak, de végül is sikerült.
Legjobban Kareena Kapoor alakítása tetszett (hiszen ő végig néma volt), és Shahid Kapoor-é, mert neki meg elég sokfajta jellemet kellett megmutatnia. Érdekesség, hogy Sunil Shetty egészen jó formáját mutatta, pedig általában csalódást keltő a játéka.
Az esküvői készülődésre meg mindjárt két dal is jutott, mind a kettő a szívem csücske lett, mert annyira friss, üde, és igazi talpalávaló, az embernek kedve lenne táncra perdülni tőle.