2021.01.24 20:55 Yosihiro Olvasottság: <100x
3

Mars! Hoppá! A Mars hercegnője!

Kifogtam egy 2009-es filmet, ami nemcsak, hogy fantasztikus, de semmitmondó is. Lényegében a film címe, hogy épp miért kommandó, nem értem, az angol cím nem ezt sugallja, hanem, hogy a Mars hercegnője, én inkább ezt adtam volna neki. Szóval azt hittem, 2009-ben már kapok valami jó kis sci-fi akciót, ehelyett egy nagyon-nagyon átlagos filmet kapunk, ami inkább megmosolyogtató, mint sem izgalmas vagy látványos.

A filmben a maszkok a legrosszabbak sajnos. A történet sem indul túl meggyőzően, pláne, ahogy a Marsra kerül a főhős, és az oltári nagy ugrásokkal pedig végképp beteszik a kaput. Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezés kritikán aluli. A szereplők nem hogy adnak a filmhez, vesznek el belőle. Igazi filmes megmozdulást, grimasz vagy gesztust nem találtam az egész alatt. A hangi és képi effektek nagyon gyengék a korához képest, ez valami rettenet. (Biztosan a költségvetésből ennyire futott ).

Mars! Hoppá! A Mars hercegnője!

Így ez a film csak azért nem kap vörös csillagot, mert vannak benne olyan pillanatok, amelyek talán filmre emlékeztetnek. Így nagy jóindulattal megadom a két csillagot, ettől többet ez a film nem érdemel. Már rég láttam rossz filmet, de ezt közéjük kell sorolnom. Nem kaptam semmi pozitívumot, a történet lapos, és nagyon gyenge a szereplők játéka, a rendezés és minden. Igazi érzelem semmi, mintha egy vonalon húzott hangot hallanánk, ahol nincs kitérés, és ez a monoton folyamat nagyon rossz.

Csak azoknak tudom ajánlani, akik kicsit is kedvelik a gyengébb akciót és a rossz megjelenítést, ők nem fognak csalódni. Üdv, Yosi

háborús | sci-fi | thriller

John Cartert, az amerikai hadsereg mesterlövészét a Marsra száműzik, ahol a földönkívüliek fogságába kerül. A marslakók szépséges hercegnője azonban segítségére siet...

3