2018.11.26 13:12 harnas1207 Olvasottság: <100x
0

A film, ami jókor volt jó helyen

Vannak filmek, melyek csak azért lesznek számunkra maradandóak, mert jókor, jó helyen nézzük meg. Van olyan is, ami tetszik nagyon, de csak azért, mert hozzánk közel áll a téma. Az ilyen filmekről nehéz szubjektíven véleményt írni. Ezek azok a filmek, amiket megmutatunk a barátoknak mosolyogva, ők meg pislognak, hogy mi ez? Ez tetszik neked? Mind ismerjük ezt az érzést.

Nah, ez a film pont ilyen. Nem egy zseniális filmalkotás, nincsenek benne nagy alakítások és a sztori is kicsit bugyuta. De egyszerűen nekem szólt. Focis vígjáték, kellően jó szereplőkkel.

A film, ami jókor volt jó helyen

(Vinnie Jones és Jason Statham). A bugyuta vicces jelenetek között néhol megbújik egy-egy igazi focis aranyigazság is. ("Aki ilyet akar látni, az menjen cirkuszba") Érdekesség, hogy Vinnie Jones a való életben profi focista volt és hírhedt volt a brutális belépőiről. Balhés pályafutása után kezdett el színészkedéssel foglalkozni és véleményem szerint nagyon jól áll neki a marcona nehézfiú szerep. (Aki nem ismerte őt a filmek előtt, annak csak egy gyenge színész lesz. Ez is egy olyan pont, amit a nagyközönség nem fog megérteni) Kiemelném még Danny Dyert, aki itt a béna Billyt alakítja, de a foci világába Futball Faktor című zseniális művel futott be illetve a foci huligánokról szóló tv sorozatával. Az ember nézi ezt a kis limonádé filmet, mindenhol ismerős arcok, lehet rajta nevetni és közben a fociról szól. Számomra nagyon kellemes meglepetés volt mikor először rátaláltam. Nem mellesleg a zene is nagyon ott van. A pályára való kivonulás pedig érdekes módon számomra egy feledhetetlen epikus jelentként maradt meg.

dráma | krimi | sportfilm | vígjáték

Danny Meehannek minden összejött. A Gépállat becenév, a csapatkapitányi poszt az angol válogatottban, gyors kocsik, pénz és hírnév - amíg el nem tiltják. Az ok: megbundázta az... több»

0