Közösség

Vélemény:

 

49 Az ablakomon át: A tengeren túl

(2023)

Az ablakomon át: A tengeren túl

 
JRD   2023.07.24 13:28
0

Vannak wattpados "könyvek" amik jobb lenne, ha csak ott maradnának.
Miután megnéztem az első részt rákerestem az íróra, mert úgy éreztem, hogy egy eléggé gyermeteg lelkületű ember írhatta a történetet. Nos, Ariana Godoy lehet, hogy könyveket ad ki, de elolvasva Az ablakomon át részeit nem gondolom, hogy minőségi irodalmat képviseli.
Persze, nagyon valószínű, hogy ezért is van keletje a kamaszok között. Nem igényel gondolkodást, nem igényel jellemformálást sem lelki fejlődést, csak folyik a sztori.
Az ablakomon át második része sem egy Dickensi regény vagy egy görög eposz...csak az, ami. Egy egyszerű, stílustalan és túltolt tiniregény filmes változata. Kanos csitrik, felnőttesdit játszó tinik némi drámaiság belecsempészésével.
Ám attól, hogy sz@r, még lehet sikere. Hiszen csak a wattpadon 250 millió körüli megtekintése volt. Ám ne feledjük, hogy a lájkok és megtekintések nem jelentenek egyenes arányosan minőséget.

Hogy érdemes e megnézni? Nos...nem gondolom, de ez mindenkinek legyen a saját maga döntése.
Majd megnézed és megítéled (és titkon abban reménykedem, hogy nem ezt a fércművet és filmfércet fogod az irodalom és a filmezés csúcsának tekinteni).
Szóval, filmre fel és jó szórakozást!