2016.05.08 12:43 GaborCzegledi Olvasottság: <100x
0

SW-rajongóknak kötelező

Nos, ezt a filmet több szemszögből is tudnám értékelni. Lássuk:

- Hozza-e az eddigi filmek hangulatát? Hozza, sőt, eszedbe juttatja, miért szeretted annyira az eddigi SW-filmeket.

SW-rajongóknak kötelező

- A régi karakterek hozzák a formájukat? Nos, korukhoz képest, igen. Nem bravúroznak, de hoznak egy szintet. Nem fog mindenki megőrülni értük, de jó lesz őket viszontlátni.

- Milyenek az új karakterek? Eléggé jók, amit itt produkáltak, érdekfeszítő; nem találom összecsapottnak a karaktereket, habár hagynak kérdéses pontokat maguk után, de ez még csak az első film.

- Van-e olyan jó, mint az eddigi elődjei? Szerintem nem. SW-rajongóként ültem be a filmre és magával vonzott. Azonban később átgondoltam és rájöttem, hogy lehet, hogy a hangulata jó, talán jobb, mint eddig, de ettől még nem lesz jó film. Sok volt a kérdéses pont számomra, nagyon nagy az időugrás és szerintem olyan történeteket hagytak (eddig) megfilmesítetlenül, amik izgalmasabbak lettek volna, mint ez.

- Megéri-e megnézni és a folytatásait is megtekinteni? Szerintem igen. Sok volt a filmben a buktató és más, mint amit megszoktunk, és számomra csupán annyira volt izgalmas, mint egy Klónok Háborúja-sorozatepizód, de magával ragad, és ne feledjük, ez egy sorozat első epizódja. Lehet, hogy a folytatása(i) sokkal jobb(ak) lesz(nek) és választ kapunk a kérdéseinkre. Szóval, SW-rajongóként kötelező, másoknak viszont azt javaslom, hogy egyhuzamban tolják le ezt a filmet és a folytatásait, akkor talán tetszeni fog nekik, mert nem fogja őket bosszantani a sok kérdéses pont!

akció | kaland | sci-fi

Több mint három évtizeddel a második Halálcsillag megsemmisítése után a Galaktikus Birodalom nyomába lépő Első Rend tervet eszel ki a hatalom megszerzésére és az Új... több»

0