76% 33 szavazat
Az elragadó démon

Az elragadó démon

마이데몬
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
13
Szereplők (13)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
17
Cikkek (17)
Fórum

FILMINFÓ

Egy izgalmas akciódráma, amely egy Chaebol-örökösnő, Do Do-hee és Goo-won, egy démon, aki egyik napról a másikra elveszíti képességeit, románcát és heterogén együttélését mutatja be.

(Hupka Adrián)

Rendező: Kim Jang-Han
Forgatókönyvíró: Choi Ah-Il
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023.11.24. | Netflix (2023.11.25.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 16 epizód

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2024.04.14 IdkW

legújabb vélemény

Dögös démon

Kedves kis sorozat. A szereplők szépek, szinte tökéletesek, hibátlanra vannak maszkírozva. A koreaiak szeretnek túlzásba esni ilyen téren. A két szereplő közt szikrázik a levegő, nagyon passzolnak egymáshoz. Izgalomban és humorban sincs hiány, bár Park úr karaktere és az alvilágiak számomra idegesítő és túlzó jelenségek voltak. Az utolsó pár rész már nekem fárasztó volt, szerintem túlságosan el lett nyújtva. Aki valami meseszerű, nagyon szerelmes, de izgis k-dramara vágyik, annak nagyon ajánlom.

0
 
2024.01.27 Denilke

Nem az én démonom...

Kim Jodzsong vitte a hátán a filmet, Song Kang csak volt... ő volt a jóképű, jó testű férfi főszereplő, aki Prada férfi kollekcióját mutatja be. A kezdés után többet vártam, hamar ellaposodott. Érdekes, ők kapták meg 2023 legjobb párja díjat, de ezt nem a színészi játékuknak köszönhetik sajnos, hanem szépségüknek... Olyan, mintha készítettek volna nekik egy filmet, a két fiatal felkapott színésznek. Egyébként nagyon szeretik a koreaiak a reinkarnációt előrángatni, de ezt a hasonló sztorit már elsütötték egy szuperebb filmben. Amelyben Rowoon és Cho Bo-ah, a Te vagy a végzetemben nagyobbat alakított...

0
 
2024.01.21 pekten01@freemailhu

Mary

Szerintem ez egy bűbájos koreai film. Szép szereplőkkel, meseszerű romantikus történettel, némi családi drámával. Nagyon kellemes szórakozás volt.

0