9(!) új streaming sorozat a jövő héten, itt a lista (Netflix, HBO Max, SkyShowtime - 47. hét, 2023)

Jövő héten is igen sűrű lesz a program, nem kevesebb, mint kilenc új sorozatra készülhetnek a rajongók. Körülnéztünk a nagyobb streaming platformok kínálatában, mint a Netflix, a Disney+, az HBO Max vagy a SkyShowtime és arra jutottunk, hogy szinte minden napra jut majd egy újdonság. Mutatjuk is, mire számíthattok!

#9

66 Álmok földje  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

Margate városában a legidősebb nővér, Trish terhes, és lánygyermeket vár. Nővérei, Clare és Leila anyjukkal együtt tüsténkednek körülötte. Ám a másik nővér, Mel... több»

Margate városában a legidősebb nővér, Trish terhes, és lánygyermeket vár. Nővérei, Clare és Leila anyjukkal együtt tüsténkednek körülötte. Ám a másik nővér, Mel váratlan visszatérése azzal fenyeget, hogy felborul a családi béke. November 21-től a SkyShowtime-on.
#8

valóságshow

Netflix

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen
456 valódi játékos indul a versenyben, akik életre szóló, 4,56 millió dolláros jutalmat szerezhetnek. Miközben az eredeti show által ihletett játéksorozaton keresztül versenyeznek – plusz meglepő újdonságokkal –, stratégiájukat, szövetségeiket és karakterüket próbára teszik, miközben a versenytársak kiesnek körülöttük. November 22-től a Netflixen.
#7

70 Az én démonom  (2023)

(1)

animáció | fantasy | kaland

Netflix

Egy nukleáris robbanás a Földön egy hasadékot hoz létre, amely átfedésben van a pokollal, és pusztító mennyiségű porszennyezést eredményez. A világ káoszába keveredik az... több»

Rendező: Nat Yoswatananont
Egy nukleáris robbanás a Földön egy hasadékot hoz létre, amely átfedésben van a pokollal, és pusztító mennyiségű porszennyezést eredményez. A világ káoszába keveredik az általános iskolás Kento, miután az erdőben rátalál egy Anna nevű démonra, és úgy dönt, hogy felneveli. Az ember és a démon párosa együtt indul útnak, hogy megmentsék Kento anyját. November 23-től a Netflixen.
#6

dráma | krimi | thriller

Netflix

A Sandell család egy átlagos család: Adam pap, Ulrika ügyvéd és van egy 19 éves lányuk, Stella. Látszólag tökéletes életet élnek Lundban, egy fényes lakótelepi külvárosban.... több»

A Sandell család egy átlagos család: Adam pap, Ulrika ügyvéd és van egy 19 éves lányuk, Stella. Látszólag tökéletes életet élnek Lundban, egy fényes lakótelepi külvárosban. Egy nap minden megváltozik, amikor Stella gyilkossággal vádolva előzetes letartóztatásba kerül. Összetört szülei nem tudják, mit tegyenek. Mi történt? Mindenáron segíteni akarnak Stellán, de vajon ismerik-e igazán a lányukat? Vagy egymást? Novembe 24-től a Netflixen.
#5

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Három valós történet dramatizálása arról, hogyan érintett három családot Észak-Írország korlátozó abortusztörvénye, mielőtt azt 2019-ben feloldották. több»

Három valós történet dramatizálása arról, hogyan érintett három családot Észak-Írország korlátozó abortusztörvénye, mielőtt azt 2019-ben feloldották. November 24-től az HBO Maxon.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Amikor a főszakács kómába esik, odaadó sous-chefjére hárul a feladat, hogy megóvja a filippínó fine dining éttermet a bezárástól. több»

Amikor a főszakács kómába esik, odaadó sous-chefjére hárul a feladat, hogy megóvja a filippínó fine dining éttermet a bezárástól. November 24-től a Netflixen.
#3

NA Olóláde  (2023)

dráma

Netflix

Két barát – az egyik Shina, egy boldogtalan középiskolai tanár, a másik Lateef, egy hangoskodó, becstelen autószerelő – rejtélyes módon meggazdagodnak, új vállalkozást... több»

Két barát – az egyik Shina, egy boldogtalan középiskolai tanár, a másik Lateef, egy hangoskodó, becstelen autószerelő – rejtélyes módon meggazdagodnak, új vállalkozást alapítanak, amely rövid időn belül óriási szárnyra kap. De végül szembesülnek a rájuk leselkedő negatív következményekkel. November 24-től a Netflixen.
#2

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy izgalmas akciódráma, amely egy Chaebol-örökösnő, Do Do-hee és Goo-won, egy démon, aki egyik napról a másikra elveszíti képességeit, románcát és heterogén... több»

Egy izgalmas akciódráma, amely egy Chaebol-örökösnő, Do Do-hee és Goo-won, egy démon, aki egyik napról a másikra elveszíti képességeit, románcát és heterogén együttélését mutatja be. November 24-től a Netflixen.
#1

dráma | kaland | történelmi

Disney+

Az arisztokrata családból származó Sarah-nak szarvasmarhafarmja van Ausztráliában. Férje halála után egy gazdag riválisa próbálja megszerezni tőle a birtokot, de ő összefog... több»

Rendező: Baz Luhrmann
Szereplők: Hugh Jackman, Nicole Kidman
Az arisztokrata családból származó Sarah-nak szarvasmarhafarmja van Ausztráliában. Férje halála után egy gazdag riválisa próbálja megszerezni tőle a birtokot, de ő összefog egy marhapásztorral, Jackmannel, hogy megvédje az örökségét. November 26-tól a Disney+-on.