Játssz egy Akai házimozi rendszerért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Egy tökéletes nap


(A Perfect Day)
Egy tökéletes nap

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az Egy tökéletes nap című film valahol a Balkánon játszódik, ahol éppen háború dúl. Egy nemzetközi segélyszervezet emberei igyekeznek segíteni a háború révén sérült civileknek, míg a katonák hol nyerészkednek, hol szintén a polgárokon igyekeznek segíteni - most éppen egy holttestet igyekeznek kiemelni egy kútból, amit korábban azért dobtak a kútba, hogy megmérgezzék a lakosokat. A projekthez szükséges kötél, de még a hatósági engedélyek sem állnak rendelkezésükre, így Mambru, B, Sophie és B ex-barátnője útra kel, hogy az egyébként sem könnyű helyzetet a múltbéli sérelmek felemlegetésével még inkább megnehezítsék...

(erare)
2016. 09. 05. 19:21 

Sikerült jó dolgot kihozni egy egyszerű kalandos történetből. Jó kis mozi, igaz nem többszörnézős, de van egy jó ízvilága :) Hangulatos zenék feldobják a szép képvilágot, mindezek mellett erős a háború dúlt vidék vadvilága, a politika dominál.

2016. 05. 18. 02:31 

Furcsa kettősség van bennem, mert bár tetszett a film, e mellett azt érzem, hogy a nagyon is felejthető volt. Arra az időre ugyan lekötött, és jól is szórakoztam, de így nem tudom magasra értékelni.

2016. 03. 05. 08:56 

Tipikus egyszer nézős, de azért tisztességesen összerakott mozi. De Toro miatt nálam alapból kötelező volt.

 

A filmet Andalúziában (Spanyolország) forgatták.

(dulkap)
Movieaddicts: Egy tökéletes nap
Egy érdekes, lebilincselő film, amit már a koncepció okán is érdemes lehet megnézni.
Revizor: HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD
Kedves, jó szándékú, de egyszer nézős mozi az Egy tökéletes nap a délszláv háború abszurditásáról és banalitásáról, egy központi metafora köré szőve. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA.
VOX: Egy tökéletes nap
Az Egy tökéletes nap beszél releváns és mély dolgokról szól, mégis feelgood mozi, amelynek elején beleülünk egy hintába, a dráma, humor, vagy épp az abszurd pedig időről időre lök rajtunk egyet


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.