Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Egy tökéletes nap


(A Perfect Day)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az Egy tökéletes nap című film valahol a Balkánon játszódik, ahol éppen háború dúl. Egy nemzetközi segélyszervezet emberei igyekeznek segíteni a háború révén sérült civileknek, míg a katonák hol nyerészkednek, hol szintén a polgárokon igyekeznek segíteni - most éppen egy holttestet igyekeznek kiemelni egy kútból, amit korábban azért dobtak a kútba, hogy megmérgezzék a lakosokat. A projekthez szükséges kötél, de még a hatósági engedélyek sem állnak rendelkezésükre, így Mambru, B, Sophie és B ex-barátnője útra kel, hogy az egyébként sem könnyű helyzetet a múltbéli sérelmek felemlegetésével még inkább megnehezítsék...

(erare)
2016. 07. 23. 23:36 

Érdekes megközelítése ez a háborúnak, végülis a civilek szemszögéből... nem nagyon láttam még hasonlót, és bár nem ez volt életem filmélménye, azért merem ajánlani. Érdemes tenni vele egy próbát.

2016. 05. 18. 02:31 

Furcsa kettősség van bennem, mert bár tetszett a film, e mellett azt érzem, hogy a nagyon is felejthető volt. Arra az időre ugyan lekötött, és jól is szórakoztam, de így nem tudom magasra értékelni.

2016. 04. 21. 12:36 

Megdöbbentő, hogy tényleg ilyenek vagyunk emberek! Érzékileg összetörtem! Jó film!

 

A film Paula Farias "Dejarse Llover" című regényén alapszik.

(hp)
 

Az Egy tökéletes nap Fernando León de Aranoa rendező első angol nyelvű filmje.

(hp)
 

A filmet a 2015-ös Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatták, ahol a közönség öt perces álló ovációval fogadta.

(hp)
Movieaddicts: Egy tökéletes nap
Egy érdekes, lebilincselő film, amit már a koncepció okán is érdemes lehet megnézni.
Revizor: HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD
Kedves, jó szándékú, de egyszer nézős mozi az Egy tökéletes nap a délszláv háború abszurditásáról és banalitásáról, egy központi metafora köré szőve. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA.
VOX: Egy tökéletes nap
Az Egy tökéletes nap beszél releváns és mély dolgokról szól, mégis feelgood mozi, amelynek elején beleülünk egy hintába, a dráma, humor, vagy épp az abszurd pedig időről időre lök rajtunk egyet
Egy tökéletes nap - Előzetes (magyar nyelven) Egy tökéletes nap
Egy tökéletes nap magyar feliratos előzetes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.