Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A Simpson család - A film


(The Simpsons Movie)
A Simpson család - A film

Tartalom

Az springfieldi atomerőműben dolgozó Homer véletlenül mérgező anyagot önt a város folyójába, ezért Arnold Schwazenegger kormányzó veszélyes övezetnek nyilvánítja a várost, és üvegbúrát húz fölé. Homer közellenséggé válik, de mindent megtesz, hogy megmentse családját és szülőföldjét a pusztulástól.
(SódóGA)
 
2016. 09. 03. 11:12 

Hozta azt a szintet, amit a sorozattól megszoktunk. Akárhányszor megnézem, mindig könnyesre röhögöm magam.

 
2014. 11. 09. 22:04 

A Simpson-film egyértelműen az a fajta alkotás, amely megosztja a közönséget: aki szereti a sorozatot, az biztos megnézi, aki meg nem, annak nem fog nagy örömöt okozni, vagy nem pont emiatt a film miatt fogja megszeretni őket. A főszereplő család nagyon jól funkcionál sorozatban, mert az a hossz még pont elég ahhoz, hogy ne unjuk el magunkat, míg egy egész estét filmnél már más kritériumoknak kéne megfelelni.

 
2015. 02. 16. 07:32 

Nagy rajongó vagyok, úgyhogy örömmel vártam a filmet, holott volt bennem egy kis félsz, hogy ne csak egy kicsit hosszabb Simspons-részt lássak, és sajnos a félelmem beigazolódott. Annak ellenére, hogy szerettem az alkotást, mert mégis csak, de valahogy úgy éreztem, hogy sorozatban sokkal nagyobbat üt, mint így. Ha valaki semmit nem tud Homérékről, akkor is élvezhető, de talán többet nevet az, aki végigrágta magát az összes évadon.

 

2007-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Julie Kavner nem csupán Marge szinkronhangja a sorozatban, hanem Patty, Selma (Marge nővérei a sorozatban) és Jacqueline Bouvier karakterek szinkronhangja is ő.

(Szivárvány1)
 

Dan Castellaneta nem csupán a jól ismert Homer Simpson szinkronhangjaként ismerhetik, de a show-ból még ezen felül rengeteg karakternek ő a szinkronhangja. Például: Abraham Simpson (nagypapi) szinkronhangja, Barney Gumbley szinkronhangja, Krusty a bohóc szinkronhangja is ő, Willie a gondnok szinkronhangja és Quimby polgármester szinkronhangja is ő természetesen.

(Szivárvány1)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.