59% 24 szavazat
Álomkeringő

Álomkeringő

Álomkeringö
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
14
Szereplők (14)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A bécsi opera ünnepelt sztárja, Turi Gábor visszavonul a színpadtól, mert hatalmas földbirtokot örökölt Magyarországon azzal a feltétellel, hogy lemond az énekesi karrierről. Impresszáriójával, Dorettivel leutazik a birtokra és átveszi annak irányítását, noha nem ért hozzá. Egy napon megjelenik a kastélyban egy távoli rokon, Ágnes, aki szintén igényt tart az örökségre. Fondorlatos módon ráveszi Gábort, hogy megszegje fogadalmát és ismét színpadra lépjen. Terve mégsem úgy sikerül, mint ahogy elképzelte, mivel közben beleszeret a férfibe.

Ország: Magyarország
Premier (HU): 1943.02.11.
Sárdy János
 
2017.12.27 grigoriy1rem

legújabb vélemény

Egy kicsit lassú volt a történet dinamikája, nálam legalábbis rengeteg türelmet igényelt a film. Nem mondanám, hogy kifejezetten izgalmas, nem is erre épít a film. Sokkalta inkább a hangulatteremtő ereje az, ami igazán kiemelkedővé teszi ezt az alkotást.

0
 
2017.09.23 Berto49

Sárdy János éneke az igazi főszereplője ennek a báró(!) Podmaniczky-filmnek, bár a „Latyi” is szerepel benne, van jó pár komikus jelenete. Most találkoztam először Zsilley Margit (1920-1966, Toronto) alakításával, meglepett, hogy milyen tisztán és sz... Több

0