75% 81 szavazat
Anne otthonra talál

Anne otthonra talál

Anne of Green Gables
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
18
Szereplők (18)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Martin Sheen
Sara Botsford
Martin Sheen

FILMINFÓ

KULCSSZAVAK

 
2021.01.02 myatom

legújabb vélemény

Anne kincsestára mindig rejteget filmért is kiáltó apró szépséget

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez az HBO-s Anne sorozat, aminek ez a film az első része, egy évvel korábban indult, mint a Netflixes (Anne, e-vel a végén). Fura és érdekes látni, hogy a nagy streaming-versenyben ugyanazt az – egyébként sokszor feldolgozott – 19. századvégi témát k... Teljes kritika

1
 
2016.09.03 a-arnold

Szerintem jó kis családi film, aranyos benne a kiscsaj, pár év múlva biztosan egy vörös bombázó lesz :P Esti pihenéshez tökéletes kikapcsolódás lehet ez a másfél óra :)

1
 
2018.07.03 Gino

Nagyon tetszett, szerintem aranyos történet. És helyes a főszereplő is, meg Martin Sheent is végre megint egy jó szerepben láttam.

1
 
2016.08.19 Denisqoo

Nagyon vártam, hogy ismét a Zöld Oromban lehessek. :) Szerettem olvasni Lucy Montgomery regényeit és a belőlük készült filmeket is láttam. Nekem ez a verzió is tetszett, ennek is megvoltak az erős oldalai. Helyes volt a főszereplő lány, s viszonylag ügyesen játszott. Az operatőri munkával is elégedett vagyok.

1
 
2016.04.29 Sniper

Szeretem Montgomery könyveit, s a belőlük készült filmeket is. Nekem jobban tetszett az Anna-ciklus első kötetének korábbi filmes verziója. Valamiért ezt unalmasnak találtam egy idő után.

0