80% 446 szavazat
Argo

Argo

Argo
Filmadatlap
33
Vélemények (33)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
9
Érdekességek (9)
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum
Lejátszás
diumiu  
Kovács Lajos
Kovács Lajos
Bicskey Lukács
Oszter Sándor
Bicskey Lukács
Nagy Feró
Csuja Imre

FILMINFÓ

Egy igazi profi mindenre fel van készülve - kivéve a "Magyar Valóságot"! Fekete Versace öltönyben és csúcstechnológiával felszerelve érkezik Magyarországra az az "ügyintéző", akit a szakmájában csak a Tejesembernek (Oszter Sándor) hívnak. Feladata, hogy végrehajtson egy újabb különleges megbízást: egy titokzatos ókori kincset kell megtalálnia. A "rutinmunka" azonban hamar élete legnehezebb küldetésévé válik. Nem számolt néhány zavaró tényezővel: Balogh Tibivel (Kovács Lajos), és exbiztonsági őrökből álló csapatával, akik szintén szemet vetettek a kincsre.

Rendező: Árpa Attila
Forgatókönyvíró: Huszár Péter, Bence Trunkó
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2004.09.16.
 
2024.03.29 Jocpappa

legújabb vélemény

10/5

A második részhez képest egy fokkal jobb, de még mindig nem jó. Egyszer-kétszer képes voltam egy kis levegőt kifújni az orromon, de a röhögéstől ez még nagyon messze áll. Az akciójelenetek és Psycho kiakadása a gyorsétteremben jól meg lettek csinálva. Ezen kívül sok pozitívumot nem tudok felsorakoztatni mellette. Guy Ritchie-film magyar módra.

0
 

Mivel mi magyarok vagyunk, mi ezt tudjuk. De ezt tökéletesen. Filmszatíra, ami megmozgatja a rekeszizmokat rendesen. Kiváló színészek és karakterek. Nagyszerű, ámde meseszerű történet. Igazi magyar bohóckodós thriller.

0
 
2019.05.01 Thibo84

Ahhoz képest, hogy magyar alkotás, még is egy szuper és ütős film. A szereposztás pazar, ötletes a történet, jó a humora. Többször megnéztem, de még mindig nem tudom megunni.

0
 
2017.07.24 Deku

Egyszerű kiszámítható és végtelenül unalmas magyar film. Valahogy nekem kevésbé jött be ez a film mint másoknak. Nem volt benne semmi eredeti mozzanat. Gyenge.

0
 
2016.01.26 szaka123

Az egyik legjobb magyar film. Nagyon jó színészek, zenék, párbeszédek! Sokat idézet mondatok, karakterek. Úgy gondolom, hogy ezt minden magyar embernek látni kell. Árpa Attila kiváló rendező! :)

0
 

A filmben szereplő Audi dombon történő legurításához buldózerre volt szükség.Szerző: Bogi87

#1
 

A film készítése során 3 autót törtek totálkárosra.Szerző: Bogi87

#2
 

A római kori csatajelenetet összesen 8 szereplővel vették fel.Szerző: Bogi87

#3
 

Nagy Fero is szerepet kapott a filmben. Az alkotók mindenképpen ragaszkodtak személyéhez, miután a híres 80-as évekbeli trágár figura, Ford Fairlane magyar hangját ő adta.Szerző: Bogi87

#4
 

A valamivel több mint másfél órás filmben pontosan 1217 lövés dördül el.Szerző: Bogi87

#5