84% 66 szavazat
Cartouche

Cartouche

Cartouche
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
27
Szereplők (27)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Cartouche egy igazi törvényenkívüli figura, aki egy tolvajbanda vezéreként azért küzd, hogy igazságot szolgáltasson a szegényeknek. Csapata és egy szépséges cigánylány segítségével sikereket érnek el, de nem mindenki nézi jó szemmel a tevékenységüket.

(hp)

Ország: Franciaország, Olaszország
Premier: 1962.03.07.
Jacques Balutin
Claudia Cardinale
Noël Roquevert
Claudia Cardinale
Paul Préboist
Jean-Paul Belmondo
Claudia Cardinale
Claudia Cardinale
Jean-Paul Belmondo
Claudia Cardinale
Jean Rochefort
Jess Hahn
Alain Dekok
Jean-Paul Belmondo
Claudia Cardinale
 
2019.08.28 indingo

legújabb vélemény

Belmondo egyik klasszikus filmje és a gyönyörű Claudia Cardinale-val fantasztikus párost alkot. Egy kicsit jó elvarázsolódni ebben a kosztümös filmben főleg, hogy azt hozza amit elvárunk tőle és ettől igazán jól szórakozhatunk rajta.

0
 
2018.10.01 zirgon

Egy kicsit furcsa élmény volt, nem egészen erre számítottam, de a fim alapjában véve nagyon szórakoztató. Az alakítások egy kissé teátrálisra sikeredtek és olyan volt, mint egy kabaré. Szerintem érdemes megnézni, legalább egyszer, már csak Cardniale és Belmondo miatt is.

0
 
2016.01.22 gennaddifix

Gyerekek, nem sok hozzáfűznivalóm van, ez egy kultfilm, amit mindenkinek látnia kell. Lehet, hogy ma már egy kissé megkopott, de ettől még ugyanolyan izgalmas és humoros, ma már ezt a két elemet ritkán vegyítik egy filmben, így ez egy igazi különlegesség is. Látni kell!

0