53% 35 szavazat
Észrevétlen

Észrevétlen

Unseen
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
36
Szereplők (36)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Ebben a krimiben egy takarítónő gyilkosságok sorozatát követi el, miközben eltűnt férjét keresi.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Daryne Joshua, Travis Taute, Ozgur Onurme
Ország: Dél-afrikai Köztársaság
Premier: 2023.03.29. | Netflix (2023.03.29.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 6 epizód

Hol nézheted

 
2024.02.06 Zsuzsanna395645

legújabb vélemény

Kiváló!

Párom akadt rá nemrég, és 5 perc nézés után azt mondta, ez neked is tetszene. Igaza lett. Kiválóan megírt forgatókönyv, szerethető, jó karakterek, és az őket játszó színészek munkája is nagyon tetszett. Van mélysége, van története, és hagy elég időt a lefutásra. Ez az a sorozat lesz, amire emlékezni fogok évekig is. A szereplők, a történet és a kivitelezés sem süllyedt bele a hollywoodi sémákba és unalmas szappanopera-jellegbe. Csak ajánlani tudom.

0
 
2023.04.17 szemtelen

A gyikos takarítónő

Zenzi egy egyszerű takarítónő, aki kétségbeesetten igyekszik megélni, és izgatottan várja a napot, amikor férje végre szabadul a börtönből. A várva várt nap elérkezik, ám férje titokzatosan eltűnik. Erre az alapra épül a történet, ami a 2021-es Fatma című török sorozat adaptációja. Zenzi minden erejét és energiáját beleadva keresi az igazságot, miközben a legveszélyesebb bűnözőkkel kapcsolatba kerülve önmaga is megváltozik. A remek, fordulatos forgatókönyv és az elképesztően jó, hozzáértő rendezés következtében a néző csak találgatja, hogy ki, mit, mikor, merre, meddig… és ezt az izgalmat az utolsó epizódig ügyesen titkolják, amiben óriási szerepet játszik a főszereplő személyisége is. Zenzi olyan profin játssza a sorozat fő karakterét, hogy soha ne veszítse el a közönség együttérzését, tettei ellenére igyekszik minden esetben áldozatnak mutatni magát. Hitelesnek és valódinak tűnik, ahogy nyers erejével megbirkózik a helyzetével. Az elkövetett gyilkosságok közben inkább bátorítod, mert a bűnözők megérdemlik tragikus sorsukat, de a halottak vére bűnössé teszi. Az Észrevétlen egy lebilincselő, érdekes, rejtélyes és erős filmsorozat, szigorúan felső kategóriás alkotás. A kiváló szerkesztés következtében nem fárasztó a hat epizód, élvezni fogod!

0
 
2023.08.07 Mária390336

Mary

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Végig éztem a sorozatot, melynek török változatát én nem ismertem , tehát nincs viszonyítási alapom. Nekem nem okozott körömrágásig fokozódó izgalmat, de kétségtelen, kíváncsivá tett, két okból: először vártam, kiderül-e, hová tűnt a férj, akit az alvilági banda bepalizott. A sorozat közepe felé már biztos voltam benne, hogy valahol él. A másik Zenzi, az észrevétlen nő, aki olyan természetesen hajt végre bosszúból gyilkosságokat, mintegy véletlenül, mintha kenyeret vágna. Na nem mindig véletlen, hisz a bandafőnököt pl. simán megfojtja minden szívfájdalom nélkül. Én nem éreztem együtt Zenzivel, inkább végig azt éreztem, hogy ez a nő kétségb esett, de végtelenül bugyuta. A vége tipikus egy olyan országban, ahol rendőrök állnak körül, és a kezedben fegyver van, majd lövés dördül, hát... Egészében véve egy kicsit fura, de nem rossz krimi, nyugodtan nézd meg.

0
Nyers gyémántok
2023
Hol nézheted: Netflix
Ferry: A sorozat
2023
Hol nézheted: Netflix
Három család
2021
Hol nézheted: HBO Max
Nyolc tanú
2021
Hol nézheted: RTL+
Végtelen égbolt
2020
Hol nézheted: Disney+
Bűntelen
2022
Hol nézheted: HBO Max
Hazug
2017
Hol nézheted: HBO Max
A bosszú csillaga
2017
Hol nézheted: HBO Max
Testvérviszály
2019
Hol nézheted: Netflix
Mocsár
2018
Hol nézheted: Netflix
A takarítónő
2022
Hol nézheted: HBO Max