Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fácángyilkosok


(Fasandræberne)
Fácángyilkosok

Tartalom

Egy fiatal ikerpár brutális gyilkosság áldozata lesz. Az ügyben váratlan fordulat áll be, amikor kiderül, hogy a felsőosztályhoz tartozó diákok is érintettek, azonban végül perdöntő bizonyítékok nélkül az ügy lezáratlan marad. A Q-ügyosztály, mely épp az ilyen esetekre specializálódott, 20 évvel később újra előveszi az esetet. Carl Mørck nyomozó és társa a nyomok után ered, melyek egy eltűnt lányhoz vezetik őket. Azonban nem ők az egyedüliek, akik kíváncsiak a nő titkaira.

(hp)
 
2015. 05. 05. 12:42 

Nem egy egyszerű film, nehéz rájönni magadtól a szálakra, nagyon jó kis nyomozós film!! Aki egy gondolkodtató filmet szeretne, ajánlom neki...Talán az lenne a kritika hogy tipikus sablonos nyomozós film. :)

 
2015. 03. 23. 22:24 

TV-film szagú, érdektelen és kiszámíthatatlan. A legjobban az fáj, hogy itt már Assad semmit nem csinál, csak mint egy árnyék úgy ott van. A dánoktól ez nagyon kevés, de igazából még a nézhető kategória, de tőlük ez csalódás. Az előző részt is mélyen alulmúlja.

 
2016. 02. 18. 19:04 

Talán még jobb, mint az első rész! Sokkal összetettem és tágabb a történet, nekem speciel a környezet is jobban tetszett. Már készül a sorozat harmadik része a Palackposta.

Nikolaj Lie Kaas
 

2014-ben Dàniàban a legsikeresebb film volt, a bevèteli adatok alapjan.

(Bogi87)
Kultúrpart: Ki beszél itt már A tetovált lányról?
Már rég rá kellett volna unnunk a skandináv krimikre, mégis tíz évvel Stieg Larsson után még mindig azt sziszegjük a moziból kifelé jövet: – Betegek ezek ott északon!
Filmtekercs: Kiábrándultam a skandinávokból
Csalódást keltően folytatódott a tavalyi év legjobb skandináv krimi adaptációja, a Nyomtalanul. A Fácángyilkosok az összes olyan műfaji elemtől megszabadult, ami az előző részt egy amerikai krimisorozatnál jobbá tette.
Corn and Soda: Fácángyilkosok
A Fácángyilkosokon már érződik, hogy – ugyan csak dán mértékkel mérve, de – sokkal inkább tömegcikknek készült, mint elődje.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.