Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Nyomtalanul


(Kvinden i buret)
Nyomtalanul

Tartalom

Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Mørc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra. (britex)
 
2016. 04. 12. 18:35 

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
2015. 06. 01. 23:45 

Nagyon jó kis nyomozós film, nem az egyszerű fajtából. Magadtól nehéz rájönni a szálakra !! Aki egy gondolkodtató filmet szeretne, ajánlom neki...Van folytatása is, az is elég jól sikerült. Egyszer megéri megnézni. :)

 
2015. 05. 11. 21:14 

Az utóbbi évek legjobb skandináv krimi adaptációja. Lebilincselő, sokkoló és csavaros. Végig feszült hangulatú film, mely után méh napokig kattogott az agyam.

Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Mikkel Boe Følsgaard
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
 

Nyomtalanul, 2 rész: Fácángyilkosok, 3 rész: Palackposta.

(Deby)
 

Nikolaj Lie Kaas első alkalommal formàlta meg Mørck felügyelő karakterèt.

(Bogi87)
Corn and Soda: Nyomtalanul
A Nyomtalanulban nincsenek lépten-nyomon váratlan fordulatok, ahogyan füstölgő pisztolypárbajok sem, a feszültségkeltés mégis hibamentes.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.