89% 574 szavazat
Mindörökké

Mindörökké

Forever
Filmadatlap
21
Vélemények (21)
61
Szereplők (61)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
neeta92  

Sorozat áttekintés

1. évad (2014) - 22 epizód

Hol nézheted

Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Alana de la Garza
Lorraine Toussaint
Ioan Gruffudd

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Alice egy fiatal oknyomozó riporter, aki miután szörnyű veszteséget szenved, rátalál egy titokzatos közösségre, melynek köszönhetően újra felébred benne az élni akarás, de egy új szerelem is kialakulófélben… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.09.22. | Netflix (2023.11.11.)
 
2022.03.12 JRD

legújabb vélemény

Tetszett...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jó. Nagyon is. Érdekfeszítő, némi humorral és az örök kérdéssel: vajon egy ember mennyire bírja el a halhatatlanságot? Méltánytalanul elhanyagolt sorozat, melyből csak egy évad készült. A téma, a szereplők pedig folytatásért kiáltanak, de úgy látszik, ezen széria is elvérzett a sablonos amerikai közönség (vagy a profitvadászat) keze által. Itt nem szambáznak megtört lelkű vámpírok, sem halhatatlanságra ítélt vérfarkasok, de még csak szellemek sem. Egy egyszerű emberről szól, aki 200 éves életét tudással bővíti, miközben állandó jelleggel kutatja múltja azon darabját, mely talán elárulja neki, hogy hogyan vethet véget halhatatlanságának. A főszerepet játszó színész (Ioan Gruffudd) - meglátásom szerint - remek választás volt. Az angol elegancia remekül vegyült a halottkémi hivatással - ridegségével. Kissé felfedeztem a karakterben doktor House-ot és Csontot is. Mindenképp érdemes a figyelemre! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

1
 
2017.08.21 Deku

Karakter kedvenc lett ez a sorozatom. Ioan Gruffudd kegyetlen jó szerepet hozott és végig várós volt ez a sorozat. Sajnálom, hogy ilyen hamar elkaszálták lett volna még benne bőven.

0
 
2016.01.16 beero88

A sorozat nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát. Nagy kár hogy ilyen rövid időt futott be mert szívesen elnéztem volna még a történetét. Izgalmas, rejtelmes és kalandos sorozat. Tele fordulatokkal.

1
 
2017.04.19 bgnz367

Nagyon sok kedvenc sorozatom van. Viszont köztük is kiemelkedik ez melyet mélység sajnálatomra túl hamar elkaszáltak. Gruffudd hihetetlen dolgot művelt ebben a sorozatban. Teljesen elkápráztatott.

1
 
2018.08.02 dailyfilmsan

1 évados, átlagos sorozat inkább krimi de jócskán kapott misztikus töltetet is. Nem volt rossz csak a befejezés nem elégítette ki az elvárásaimat. Na meg persze sok kérdőjelet hagyott maga után. Gondolom nem hozta az elvárt bevételt és leszedáltáktúl hamar.

0
 

A "forever" (örökké) szó a sorozat minden egyes részében elhangzik.Szerző: hp

#1