Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kung Fu Panda 3


(Kung Fu Panda 3)

Tartalom

A Kung Fu Panda 3-ban tovább folytatódnak Po, a legendás kung-fu harcos panda kalandjai, melyek során két hatalmas, ámbár egymástól nagyon különböző kihívással kell szembenéznie: míg az egyik természetfeletti, a másik sokkal inkább személyes ügy, azonban Pónak mindkettőt illetően helyt kell állnia. Ez pedig ezúttal sem bizonyul könnyű feladatnak. Ugyanis feltűnik a színen Po sosem látott apja, és az ifjú kung fu mester egy pandák lakta falvat is felfedez a hegyekben. Csakhogy amikor a természetfeletti erővel rendelkező Kai egész Kína sorsát veszélyezteti, elérkezettnek tűnik az idő arra, hogy Po megtanítsa régi és új barátainak, miként váljanak a kug fu mestereivé.

(forgalmazza: Intercom)

(hp)
2016. 07. 22. 10:06 

Hát elég gagyira sikerült ez a folytatás. Nem is értem, hogy egyáltalán miért kellett folytatni, na de hogy még harmadik részt is berendeltek az betette a rajzfilmnek a kiskaput. Nagyon sémás, unalmas és nem mozgatja meg a gyerekek agyát, fantáziáját. Értelmetlenre sikerült.

2016. 07. 18. 23:45 

Ritka rossz animációs mese lett már ez. Az előző részeknek legalább volt egy kis értelme, tanulsága. Na de ez. Pfff...senkinek nem ajánlom. Pláne nem moziban. Én sajnos ott néztem. Az első rész még eredeti, vicces volt ès klassz kis karakterek voltak benne. Ma már ezt teljesen lerombolta.

2016. 06. 11. 02:25 

Őszintén szólva nekem ez a rész tetszett a legjobban, nem tartalmazza az elődei apróbb hiányosságait. Nagyon jól összerakták, és bár nem tudnám egy Hős6os-hoz hasonlítani, mégis egy nagyszerű kikapcsolódást nyújtó mozi.

 

Jack Black a film premierjére elvitte magával fiát, ahol elmondta: – Mit csinál egy apa főfoglalkozásban? – nyilatkozott a premieren Jack Black. – Folyton igyekszik coolnak látszani. – A Kung Fu Panda elég cool, egy ilyen premier meg a vörös szőnyeg meg a sok rajongó nagyon cool. Szóval, kérek mindenkit, aki itt van, sikongasson torkaszakadtából, ha jövök: hadd lássa a fiam, milyen nagy ember az apukája! (Intercom)

(hp)
 

Jackie Chan az egyetlen olyan színész, aki a film angol nyelvű változatában két szerepet is szinkronizál (a majmot és Po vér szerinti apját).

(hp)
 

A Kung Fu Panda második és harmadik részének bemutatása között 5 év telt el. Korábban a Dreamworks egyik folytatásfilmjére sem kellett ilyen sokat várni.

(hp)
Movieaddicts: Kung Fu Panda 3
Effajta élményért érdemes elmenni moziba. Gyerekkel, vagy anélkül. 8/10
Hetediksor: Bocs kor
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10
VOX: Kung Fu Panda 3
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.