Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kung Fu Panda 3


(Kung Fu Panda 3)
Kung Fu Panda 3

Tartalom

A Kung Fu Panda 3-ban tovább folytatódnak Po, a legendás kung-fu harcos panda kalandjai, melyek során két hatalmas, ámbár egymástól nagyon különböző kihívással kell szembenéznie: míg az egyik természetfeletti, a másik sokkal inkább személyes ügy, azonban Pónak mindkettőt illetően helyt kell állnia. Ez pedig ezúttal sem bizonyul könnyű feladatnak. Ugyanis feltűnik a színen Po sosem látott apja, és az ifjú kung fu mester egy pandák lakta falvat is felfedez a hegyekben. Csakhogy amikor a természetfeletti erővel rendelkező Kai egész Kína sorsát veszélyezteti, elérkezettnek tűnik az idő arra, hogy Po megtanítsa régi és új barátainak, miként váljanak a kug fu mestereivé.

(forgalmazza: Intercom)

(hp)
 
2017. 02. 17. 17:48 

Kicsit nehezen indul a dolog, de aztán szép lassan építkezve egy nagyon humoros és nagyon élvezetes utolsó fél órát produkál a film. Ott jönnek elő a sorozat előnyei, a humor és a látványos akciók, szép képekkel kísérve. Ezeknek a filmeknek mindig erőssége volt a képi megjelenítés, főleg mikor más stílusokba is átkacsint.

 
2017. 08. 04. 16:00 

Nekem ez a rész tetszett a legjobban. Sok benne a panda aki ugyanolyan lusta, hanyag és ügyetlen mint a főhősünk. Azt is megtudjuk honnan származik, és ki ő.

 
2017. 08. 17. 11:56 

Eszementül jó lett ez a rész is. A második részt szerintem bőven felül tudta múlni ezekkel a poénokkal. Nagyon olyan érzést ad mintha visszatért volna az első rész szintjére. Ez pedig jó.

Jack Black
Jack Black
Lucy Liu
Kate Hudson
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Jack Black
Kate Hudson
Jack Black
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Bryan Cranston
 

Kai az első olyan gonosz a szériában, amelyiknek nincs brit akcentusa.

(dulkap)
 

Eredetileg Rebel Wilson kölcsönözte volna a hangját Mei Mei-nek, de időpont egyeztetési problémák miatt végül Kate Hudson hallható Mei Mei szerepében.

(dulkap)
 

Angelina Jolie négy gyermeke is hallható a filmben, abban a jelenetben, amikor Po a pandáknak meséli a tervét.

(dulkap)
Movieaddicts: Kung Fu Panda 3
Effajta élményért érdemes elmenni moziba. Gyerekkel, vagy anélkül. 8/10
Hetediksor: Bocs kor
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10
VOX: Kung Fu Panda 3
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.