Játssz egy Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kung Fu Panda 3


(Kung Fu Panda 3)
Kung Fu Panda 3

Tartalom

A Kung Fu Panda 3-ban tovább folytatódnak Po, a legendás kung-fu harcos panda kalandjai, melyek során két hatalmas, ámbár egymástól nagyon különböző kihívással kell szembenéznie: míg az egyik természetfeletti, a másik sokkal inkább személyes ügy, azonban Pónak mindkettőt illetően helyt kell állnia. Ez pedig ezúttal sem bizonyul könnyű feladatnak. Ugyanis feltűnik a színen Po sosem látott apja, és az ifjú kung fu mester egy pandák lakta falvat is felfedez a hegyekben. Csakhogy amikor a természetfeletti erővel rendelkező Kai egész Kína sorsát veszélyezteti, elérkezettnek tűnik az idő arra, hogy Po megtanítsa régi és új barátainak, miként váljanak a kug fu mestereivé.

(forgalmazza: Intercom)

(hp)
2016. 08. 14. 20:21 

Moziban már nem néztem meg, de otthon egy estére még pont megfelelt. A léc egyre lejjebb kerül minden résszel; talán most kéne abbahagyni a franchise-t.

2016. 08. 10. 11:21 

Hát nem régen néztem meg és azt kell mondjam a trilógia legsilányabb része lett. Nem hozta a már elvárt szintet. Nem volt vicces , sem kreatív. Túl kiszámítható volt ráadásul a film 3/4-én majdnem bealudtam olyan vontatott volt.

2016. 07. 22. 10:06 

Hát elég gagyira sikerült ez a folytatás. Nem is értem, hogy egyáltalán miért kellett folytatni, na de hogy még harmadik részt is berendeltek az betette a rajzfilmnek a kiskaput. Nagyon sémás, unalmas és nem mozgatja meg a gyerekek agyát, fantáziáját. Értelmetlenre sikerült.

 

Jack Black a film premierjére elvitte magával fiát, ahol elmondta: – Mit csinál egy apa főfoglalkozásban? – nyilatkozott a premieren Jack Black. – Folyton igyekszik coolnak látszani. – A Kung Fu Panda elég cool, egy ilyen premier meg a vörös szőnyeg meg a sok rajongó nagyon cool. Szóval, kérek mindenkit, aki itt van, sikongasson torkaszakadtából, ha jövök: hadd lássa a fiam, milyen nagy ember az apukája! (Intercom)

(hp)
 

Jackie Chan az egyetlen olyan színész, aki a film angol nyelvű változatában két szerepet is szinkronizál (a majmot és Po vér szerinti apját).

(hp)
 

A Kung Fu Panda második és harmadik részének bemutatása között 5 év telt el. Korábban a Dreamworks egyik folytatásfilmjére sem kellett ilyen sokat várni.

(hp)
Movieaddicts: Kung Fu Panda 3
Effajta élményért érdemes elmenni moziba. Gyerekkel, vagy anélkül. 8/10
Hetediksor: Bocs kor
Po kalandjai öt év után folytatódnak. A bátor Sárkányharcos végre találkozhat az övéivel, miközben egy minden eddiginél gonoszabb teremtmény ellen kell megküzdenie. 7/10
VOX: Kung Fu Panda 3
A DreamWorks egyik folytatása sem váratott még ennyit magára: a Kung Fu Panda harmadik része öt évvel az előző etap után került a mozikba, a kérdés, megérte-e a várakozás? 70/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.