Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kung Fu Panda


(Kung Fu Panda)

Tartalom

Po, a panda, aki él, hal a kung fu-ért, egy családi levesbüfében dolgozik. Váratlanul kiválasztják, hogy teljesítse az ősi jövendölést, és álma valóra válik, végre igazi kung fu mesterektől tanulhat. Megismerkedik a legendás Örjöngő Ötössel, a Tigrissel, a Daruval, a Sáskával, a Viperával és a Majommal. Amikor a gonosz hóleopárd, Tai Lung megtámadja őket, Po-nak kell megvédenie barátait.
(SódóGA)
 
2016. 09. 20. 23:01 

Kellemeset csalódtam benne, mert bevallom, nem nagy hévvel ültem le megnézni. De szórakoztató volt, vicces, kedves történet. A nem mindennapi szituáció miatt egyedi a sok hasonló mai animációs mese között. Érdemes megnézni.

 
2016. 08. 10. 11:23 

Szerintem az egyik leg jobban sikerült mese ami a kung furól szól. Érdekes, tanúlságo és vicces is. Emellet az anomáció is fergeteges, jók a képregény szerű elemek is Po gondolatainál és a történet is rendeben van.

 
2016. 08. 06. 20:59 

Tetszett is meg nem is elég jó volt, de valahogy nem az én világom ez a fajta összekavart stílusú mese. Sokat lehet belőle tanulni, rengeteg önbizalmat ad.

 

2008-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jackie Chan a majom angol hangja.

(zselyke)
 

130 millió dollárból készült el ez az animáció, és 631,744,560 millió dollárt termelt.

(citizenfour99)
Smoking Barrels: Kung Fu Panda
Helyenként kiszámítható és relatíve kevés maradandó pillanattal rendelkező alkotás ez, de legalább ennyire kellemes és kiegyensúlyozott is - egyszóval laza családi szórakozásnak tökéletes. 7,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.