Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kung Fu Panda


(Kung Fu Panda)
Kung Fu Panda

Tartalom

Po, a panda, aki él, hal a kung fu-ért, egy családi levesbüfében dolgozik. Váratlanul kiválasztják, hogy teljesítse az ősi jövendölést, és álma valóra válik, végre igazi kung fu mesterektől tanulhat. Megismerkedik a legendás Örjöngő Ötössel, a Tigrissel, a Daruval, a Sáskával, a Viperával és a Majommal. Amikor a gonosz hóleopárd, Tai Lung megtámadja őket, Po-nak kell megvédenie barátait.
(SódóGA)
 
2016. 09. 20. 23:01 

Kellemeset csalódtam benne, mert bevallom, nem nagy hévvel ültem le megnézni. De szórakoztató volt, vicces, kedves történet. A nem mindennapi szituáció miatt egyedi a sok hasonló mai animációs mese között. Érdemes megnézni.

 
2015. 08. 07. 03:37 

A Kung Fu Panda egy zseniális animációs film arról, hogy mindenkiből válhat hős, ha valóban elhiszi azt. Mivel nagy animációs film rajongó vagyok, ezért a pandás mesét is nagy örömmel néztem, és egyáltalán nem csalódtam benne. Hozza azt, amit egy ilyen mesének hoznia kell, és még a felnőtteket is el tudja varázsolni olyan apró kis poénokkal, amikről talán már leszoktunk, de a bennünk szunnyadó gyerek még tud neki örülni. Ezért vagyok hálás az ilyen filmekért, mert nem okoskodni akarnak, hanem hatni ránk.

 
2016. 06. 03. 17:14 

Egy szájbarágós amerikai mesét, ami természetesen arról szól, hogy bármi lehet belőled, mint azt annyiszor és olyan változatos formában megkaptuk már az Újvilágból, most az ázsiai kultúrkörbe helyezték, és a cseresznyevirágon, a kígyón és a sárkányon kívül mi, az ami ebből nem hiányozhat? Hát persze, hogy a tündibündi, kerekded pandamaci. Imádom az amerikai logikát. És kaptunk egy ugyanolyan nyálas és ostoba tanmesét, mint eddig, csak most selyemköntösben.

 

2008-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jackie Chan a majom angol hangja.

(zselyke)
 

130 millió dollárból készült el ez az animáció, és 631,744,560 millió dollárt termelt.

(citizenfour99)
Smoking Barrels: Kung Fu Panda
Helyenként kiszámítható és relatíve kevés maradandó pillanattal rendelkező alkotás ez, de legalább ennyire kellemes és kiegyensúlyozott is - egyszóval laza családi szórakozásnak tökéletes. 7,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.