Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kung Fu Panda


(Kung Fu Panda)

Tartalom

Po, a panda, aki él, hal a kung fu-ért, egy családi levesbüfében dolgozik. Váratlanul kiválasztják, hogy teljesítse az ősi jövendölést, és álma valóra válik, végre igazi kung fu mesterektől tanulhat. Megismerkedik a legendás Örjöngő Ötössel, a Tigrissel, a Daruval, a Sáskával, a Viperával és a Majommal. Amikor a gonosz hóleopárd, Tai Lung megtámadja őket, Po-nak kell megvédenie barátait.
(SódóGA)
 
2017. 08. 04. 15:57 

Nem tartom a legjobb Dream Works alkotásnak. Kicsit, sőt inkább már nekem nagyon unalmas, és vontatott. Humoros próbál lenni de ez sajnos nem nagyon akar összejönni.

 
2016. 09. 20. 23:01 

Kellemeset csalódtam benne, mert bevallom, nem nagy hévvel ültem le megnézni. De szórakoztató volt, vicces, kedves történet. A nem mindennapi szituáció miatt egyedi a sok hasonló mai animációs mese között. Érdemes megnézni.

 
2017. 07. 18. 21:18 

Nem volt külön elvárásom ettől a filmtől, bemutató alapján már humorosnak tűnt. Azonban ez több annál, szerethető jópofa karakterekkel tarkított, humoros és tanulságos kis mese.

 

2008-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jackie Chan a majom angol hangja.

(zselyke)
 

130 millió dollárból készült el ez az animáció, és 631,744,560 millió dollárt termelt.

(citizenfour99)
Smoking Barrels: Kung Fu Panda
Helyenként kiszámítható és relatíve kevés maradandó pillanattal rendelkező alkotás ez, de legalább ennyire kellemes és kiegyensúlyozott is - egyszóval laza családi szórakozásnak tökéletes. 7,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.