Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Pokémon


(Pokémon)
Pokémon

Tartalom

A Pokémon című japán animációs sorozat történetének középpontjában a világ legjobb Pokémon mesterének címéért folyó küzdelem áll. A három tanítómester, Ash, Brock és Misty kis szörnyeikkel egyetemben ezért a célért állja ki a veszélyes próbákat; s ellenfeleiket nem csupán legyőzni igyekszenek, hanem megszerezni pokémonjaikat is. (erare)
 
2016. 03. 03. 13:31 

Egyszerűen imádtam kicsinek. Annyira megfogott hogy még most is van a telefonomon Pokemonos játék.Vicces, de mégis vannak benne tanulságos részek. A gyerekek kedvencei közé sorolnám.

 
VvV
2016. 05. 17. 15:38 

Gyerekként szerettem, de mai szemmel nézhetetlen és idegesítő. :)

 
2016. 06. 24. 19:57 

Gyerekkorom nagy kedvence,mindenki gyűjtögette a kártyákat és a tazókat, majd jött a yugioh. Nagyon jó kis rajzfilmsorozat volt, még ez is normálisabb, mint a maiak.

 

Pokemon olyan társadalmat mutat be, ahol a gyerekeket egyedül álló anyukák nevelik. Gondolom ti is észrevettétek hogy semelyik családnál a törtét során nem jelenik meg a családfő.

(Orosz István)
 

A Pokélabdákat egy Gashapon kapszula inspirálta amit kihelyezett gépekben vásárolhatnak az emberek és egy kis ajándék van a belsejükben.

(beero88)
 

Japán Pikachu-t választotta kabalának a 2014-es Világ Kupában.

(beero88)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.