Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Pokémon


(Pokémon)
Pokémon

Tartalom

A Pokémon című japán animációs sorozat történetének középpontjában a világ legjobb Pokémon mesterének címéért folyó küzdelem áll. A három tanítómester, Ash, Brock és Misty kis szörnyeikkel egyetemben ezért a célért állja ki a veszélyes próbákat; s ellenfeleiket nem csupán legyőzni igyekszenek, hanem megszerezni pokémonjaikat is. (erare)
 
2016. 08. 06. 16:10 

Nagyon jó mese, egy kitalált világról, ahol különös kis állatokat kell egy pokélabdába fogni, hogy egymás ellen versenyeztessék őket. Minden állatkának különböző képessége van. Izgalmas kalandok várják a mese főhősét.

 
2016. 06. 24. 19:57 

Gyerekkorom nagy kedvence,mindenki gyűjtögette a kártyákat és a tazókat, majd jött a yugioh. Nagyon jó kis rajzfilmsorozat volt, még ez is normálisabb, mint a maiak.

 
2016. 11. 17. 14:54 

Nagyon szeretem a pokemon mesét bár a második évaddal,nem vagyok,megelégedve,az első nagyon,jó csak túlzás nagyon ez a sok rakétacsapatos jelenet,akik a lelkükmélyln,talán nem is olyan mélyln elég pozitív karakterek.

 

Pokemon olyan társadalmat mutat be, ahol a gyerekeket egyedül álló anyukák nevelik. Gondolom ti is észrevettétek hogy semelyik családnál a törtét során nem jelenik meg a családfő.

(Orosz István)
 

A Pokélabdákat egy Gashapon kapszula inspirálta amit kihelyezett gépekben vásárolhatnak az emberek és egy kis ajándék van a belsejükben.

(beero88)
 

Japán Pikachu-t választotta kabalának a 2014-es Világ Kupában.

(beero88)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.