Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Pokémon


(Pokémon)
Pokémon

Tartalom

A Pokémon című japán animációs sorozat történetének középpontjában a világ legjobb Pokémon mesterének címéért folyó küzdelem áll. A három tanítómester, Ash, Brock és Misty kis szörnyeikkel egyetemben ezért a célért állja ki a veszélyes próbákat; s ellenfeleiket nem csupán legyőzni igyekszenek, hanem megszerezni pokémonjaikat is. (erare)
 
2017. 06. 12. 22:20 

Fantasztikus anime, régen nagyon nagy kedvenc volt, aranyos és izgalmas volt egy fiatal gyerek számára. Idősebbek nem biztos, hogy most már belevágnának de akkoriban nagyszerű volt.

 
2017. 07. 25. 15:37 

Hihetetlen milyen őrültet váltott ki a gyerekekből anno. A gyűjthető fémtallérok stb. Annyira nekem nem jött be. Néztem, de ha kimaradt 1-2 rész nem esetem kétségbe.

 
2016. 08. 06. 16:10 

Nagyon jó mese, egy kitalált világról, ahol különös kis állatokat kell egy pokélabdába fogni, hogy egymás ellen versenyeztessék őket. Minden állatkának különböző képessége van. Izgalmas kalandok várják a mese főhősét.

 

Pokemon olyan társadalmat mutat be, ahol a gyerekeket egyedül álló anyukák nevelik. Gondolom ti is észrevettétek hogy semelyik családnál a törtét során nem jelenik meg a családfő.

(Orosz István)
 

A Pokélabdákat egy Gashapon kapszula inspirálta amit kihelyezett gépekben vásárolhatnak az emberek és egy kis ajándék van a belsejükben.

(beero88)
 

Japán Pikachu-t választotta kabalának a 2014-es Világ Kupában.

(beero88)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.