75% 82 szavazat
Ketrecharc 3: Mindvégig

Ketrecharc 3: Mindvégig

Never Back Down: No Surrender
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
25
Szereplők (25)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Bafam  
Josh Barnett
Tony Jaa
Michael Jai White
Gillian White
Michael Jai White
Michael Jai White
Michael Jai White
Michael Jai White
Gillian White
Nathan Jones
Michael Jai White

FILMINFÓ

A Never Come Back 2 után, az egykori MMA-győztes, Case Walker visszatér, hogy ismét bajnok legyen.

(erare)

Forgatókönyvíró: Chris Hauty, Michael Jai White
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2016.06.07.
 
2024.04.08 Bafam

legújabb vélemény

Jó kis verekedős sztori egy kis limonnádéval nyakon öntve...

Kedvelem a sportfilmeket. A csapatjátékoktól kezdve az egyéni sportokig bezárólag. Az esti élő közvetítéseket is figyelemmel szoktam kísérni, legyen az boksz vagy ketrecharc az MMA világából. Maga a film ez utóbbi keretin belül folytatja történetét a Soha ne add fel! sorozat harmadik epizódjaként. Be kell valljam, jó film lett, jó történettel, jó csúcsponttal és egy adag verekedős akciójelenettel, némi szerelmi szállal. White kinevezi barátját egy nagy MMA-harcra Caesar rel. Sok drámai fordulat után White végül megküzd Caesarrel ringbe szállás előtt. A történet nagyon rövid, rendezője White. Barátnője szerepét igazi felesége, Gillian White játszotta. Egyébként rajongok White-ért, a tökéletes és felvillanyozott harcművészeti képességeiért. Itt is leckéket ad, hogyan kell küzdeni, és a harcművészet edzése a film nagyra értékelt része. Nekem ez tetszik, különösen azok a különleges (furcsa) felszerelési tárgyak, melyeket az edzőterembe telepített magának. Jó próbálkozás White-tól. Biztos hálás lehet ezért, és várom az ilyen filmjeit a jövőben. Néhány néző azt hiszi, hogy ez a 80-as évek filmje (a karate miatt), de ezek a harcművészetek (mint például a karate, wushu stb.) soha nem veszítik el varázsukat, és mindig frissek lesznek minden időszakban, amíg a fegyvertelen harc művészete élni nem fog.

0
 
2019.06.26 Norbert93

Talán felocsúdtak a második résznek nem nevezhető minősíthetetlen filmükből és végre sikerült összehozni egy élvezhető verekedős filmet. Ez a film sem kapcsolódik semmilyen szinten az eredeti Never back down-hoz, de legalább visszahozza azt a 80-as, ... Több

0
 
2022.05.11 Drawen H.

Visssza a 80-90-es évekbe

Idézi a JCVD filmeket, ámde lássuk be MJW képzettebb, mint valaha volt és lesz a (konkurencia). Természetesen nem kell egyetérteni 3-5 W. film mint egy Időzsaru.

0
 
2018.07.25 Robi

A széria egyik legjobb része érdekes új tanítványokkal akik másra akarják felhasználni a megszerzett tudásukat. Jó akció verekedő filmnek tartom jól koreagrafálták.

0
 
2016.06.16 Firencz

Nem nagy dobás. Egy kis verekedés, egy kis keménykedés, de történet sehol. Eléggé réteg filmnek tartom, igazán csak a ketrecharc rajongóinak a szívét lehet képes megdobogtatni.

0
 

Az egész forgatás Thaiföldön zajlott.Szerző: ps

#1