Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Állati nagy szökés

Tartalom

Ozzy, a barátságos és békes beagle kutya élete fenekestül felfordul, amikor a Martin család hosszú utazásra megy. A gond az, hogy kutyát nem vihetnek magukkal. Ozzy-t egy kutyáknak fenntartott wellness központba adják, csakhogy a Blue Creek központ koránt sem az, aminek látszik. Valójában a helyet kutyák vezetik és kutyák begyűjtése a céljuk. Ozzy szerencsére gyorsan új barátokra talál, együtt nagyobb eséllyel tudnak megmenekülni szörnyű börtönükből.
(ps)
 
2017. 05. 21. 12:58 

Nem a legjobb film, de azért egyszer élvezhető. Eléggé klisés, és a története se mond sokat.

 
2017. 01. 10. 12:01 

Nekem vegyesek az érzéseim. A történet könnyen kikövetkeztethető, ha már láttunk egy börtönös filmet, de sokkoló, hogy ezt egy rajzfilmben látom vissza. A látvány és a hangulat viszont nagyon jó. Ha az volt a cél, hogy visszaadják egy igazi börtön hangulatát, hát az sikerült. Még a lelki terrort, is meglepően pontosan bemutatja. Felnőtteknek ajánlani tudom, és a kemény gyerkőcöknek, vagy azoknak a lurkóknak, akikre a szülők rá akarnak ijeszteni, hogy viselkedjenek.

 
2017. 01. 09. 17:18 

Nekem tetszett, elgondolkoztatóak a párhuzamok, a rajzfilm és egy valód börtönhöz között. Ami a legjobban megfogott a filmben, hogy a főszereplő, mindig optimista maradt, bármennyi szökési terve is kudarcba fulladt. Hangulata jó, bár én néha hiányoltam a látvány kidolgozását. Ajánlani tudom mindenki.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.