75% 71 szavazat
Q - Érzékek birodalma

Q - Érzékek birodalma

Q
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A film olyan alapvető társadalmi sztereotípiákra kérdez rá provokatív módon, mint a monogámia, a hűség és a nemiség társadalmilag elfogadott normái. Rendkívül őszinte, kendőzetlen - hogy ne mondjuk: pucér - történet, a mai nagyvárosok társadalmi és gazdasági válságának díszletei között, az elfojtott erotikus vágyakról, melyek Cecile elbűvölő, ellenállhatatlan alakjában öltenek testet. Cecile, aki a vágyak titokzatos tárgya és célpontja, alapvetően megváltoztatja azok életét akikkel kapcsolatba lép.

Rendező: Laurent Bouhnik
Forgatókönyvíró: Laurent Bouhnik
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2013.06.27.
 
2016.04.01 juliS

legújabb vélemény

Nagyon szép, erőteljes és húsba vágó, nadrágban feszülő felágaskodó gondolatokkal teletűzdelt alkotás. Vágyak, kívánalmak szabadulnak el és fel; de komoly morális és társadalmi kérdések is felvetődtek bennem, miközben néztem. Kifejezetten meglepett, s ezért nagyon tetszett!

0
 
2015.03.30 Helgus

Pont az a fajta film, amiért művészmoziba jár az ember. Mert ugye, az ott vetített filmek mindig kicsit pikánsabbak, szokatlanabbak, "betegebbek" mint az egy kaptafára készült hollywoodi filmek. A cselekmény ritmusa és a végkifejlet nem kiszámítható.... Több

0
 
2016.01.01 JollyDzsé

Nekem túl sok volt a kendőzetlen erotikus jelenet a filmben. Ezt leszámítva tetszett és elgondolkodtatott. Művészfilmkedvelő közönségnek kifejezetten kötelező.

0