50% 39 szavazat
Simlis

Simlis

Sharper
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
17
Képek (17)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Julianne Moore
Mark Rome
Julianne Moore
Sebastian Stan
Julianne Moore
John Lithgow
Julianne Moore
Justice Smith
Julianne Moore
John Lithgow
Justice Smith
Sebastian Stan
Briana Middleton
Justice Smith
Briana Middleton
Julianne Moore
John Lithgow
Sebastian Stan
Julianne Moore
Sebastian Stan
Briana Middleton

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Senki sem az, akinek látszik a Simlisben, a New York-i hálószobák, bárok és tárgyalótermek között játszódó, titkokkal és hazugságokkal teli neo-noir thrillerben. A szereplők a gazdagságért és a hatalomért versengenek a nagyravágyás, a kapzsiság, a vágy és a féltékenység nagy tétekkel teli… Több


Rendező: Benjamin Caron
Forgatókönyvíró: Brian Gatewood, Alessandro Tanaka
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.02.17. | Apple TV+ (2023.02.17.)
 
2024.02.02 ospir

legújabb vélemény

ZS kategória

A rossz visszajelzések ellenére is bevállaltam. Hát ezt nem ajánlom! Sikerült elcseszniük a sok kavarással ,és azt hitték a készítők, hogy nagyot alkotnak.

0
 
2023.03.19 kabel

Hát, átvágtak, de eluntam

A film erről szól, hogyan vág át egymást minden szereplő egyfolytában. Ennek a hatása sajnos olyan, mintha 10 csavart tennél a filmbe egymás után. A második után egyre kisebbet ütnek a fordulatok, és egy idő után teljesen elvesztettem az érdeklődést, mert a film igazából bármikor kitalálhatta, hogy most megint átver. Sajnos, ez kiszívja a sztoriból az érdekességet és az izgalomfaktort. Nem igazán láttam üzenetet vagy valamilyen emberi értéket megjelenni, nem tudom, mi volt a cél ezzel a filmmel. Ha az, hogy megunjam, akkor az sikerült. Nem mondanám rossz mozinak, remek a színészi játék és technikailag szép, de a forgatókönyv saját kárára vált ezzel a sok komplikációval.

0
 
2023.02.17 csenge

Nem győzött meg, legjobb esetben is egy közepes film, amit a nagy nevek visznek a hátukon, mint Julianne Moore és John Litgow.

1
 
2024.01.15 Török389133

Ez tényleg nem lett jó, ugyanazt a dolgot ismételgetik végig a filmben, és túl nagy tétje sincs a dolgoknak, úgyhogy se nem érdekes, se nem izgalmas.

0
 
2023.02.10 DarkLion

Azt hiszem értem, mit szerettek volna ezzel a filmmel elérni, de sajnos nem működött. Már az elejétől az arcunkba vágták, hogy a szereplők mennyire okosak és mennyire átvágnak mindenkit, de sosem láttam hogyan csinálják, inkább egyszer csak kiderült,... Több

0