Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vigyázz, kész, szörf! 2


(Surf's Up 2: WaveMania)
Vigyázz, kész, szörf! 2

Tartalom

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka. (Big Bang Media)
(hp)
 
2017. 05. 07. 11:17 

Annyira azért nem volt rossz. Én szerintem hozta az egy szintjét. Még gyerekoromba láttam az első rész most jó pár év, után egy kicsit nosztalgiáztam is vele, nem volt igaz egy nagy cucc a sztori, de azért nézhető volt.

 
M4T
2017. 01. 15. 14:27 

Valahogy érdektelenek voltak a karakterek. Nem tudom, valahogy nem jött át, mit akartak ezekkel a figurákkal, vagy mitől volt olyan nagy pláne az egész. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem ismerem azokat a pankrátorokat, akikről ezeket a figurákat megformálták. Így a poénok se ülnek. Azonban ez még egy élvezhető film, bár nem túl kiemelkedő alkotás.

 
2017. 01. 14. 03:57 

Ez a film annyira nem volt reklámozva, hogy az őrület! Alig hallottam róla valamit, és azt is csak a premier előtt pár nappal. Az első részhez képest nagy csalódás volt. Hangulat nem az igazi, és a történet is kiszámÍtható volt egy kicsit. A gyerekeknek még esetleg elmegy, de a felnőttek unatkozni fognak

 

A film már reklámozva volt 2014- ben a Family Guy és a Simpson család közös részében, amikor Lois Griffin és Marge Simpson erre a filmre ülnek be a moziba.

(BéBé)
 

10 év telt el az előző rész bemutatása óta.

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.