Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Vigyázz, kész, szörf! 2


(Surf's Up 2: WaveMania)
Vigyázz, kész, szörf! 2

Tartalom

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka. (Big Bang Media)
(hp)
 
M4T
2017. 01. 15. 14:27 

Valahogy érdektelenek voltak a karakterek. Nem tudom, valahogy nem jött át, mit akartak ezekkel a figurákkal, vagy mitől volt olyan nagy pláne az egész. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem ismerem azokat a pankrátorokat, akikről ezeket a figurákat megformálták. Így a poénok se ülnek. Azonban ez még egy élvezhető film, bár nem túl kiemelkedő alkotás.

 
2017. 01. 14. 03:57 

Ez a film annyira nem volt reklámozva, hogy az őrület! Alig hallottam róla valamit, és azt is csak a premier előtt pár nappal. Az első részhez képest nagy csalódás volt. Hangulat nem az igazi, és a történet is kiszámÍtható volt egy kicsit. A gyerekeknek még esetleg elmegy, de a felnőttek unatkozni fognak

 
2017. 01. 13. 10:14 

Gyerekeknek megfelelő, de a felnőttek ne számítsanak semmi extrára. A zenék fülbemászóak, de a történet felszínes és a karakterek se hoztak annyit, mint amennyit vártam. Kevés az igazán jó poén a filmben, pedig az még megmenthette volna a filmet. Nem értem milyen okból hozták össze ezt a filmet. Szerintem még a rendező se vette komolyan a feladatot.

 

A film már reklámozva volt 2014- ben a Family Guy és a Simpson család közös részében, amikor Lois Griffin és Marge Simpson erre a filmre ülnek be a moziba.

(BéBé)
 

10 év telt el az előző rész bemutatása óta.

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.