Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A visszatérő


(The Revenant)

Tartalom

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.  
(hg)
2016. 05. 27. 16:55 

Pislogni sem mertem a moziban ülve, nehogy elszalasszak egyetlen pillanatot is a filmből. Pedig bőven ráértem volna, tekintve, hogy egy több mint 150 perces drámáról, kalandfilmről beszélünk. Leonardo DiCaprio méltán kiérdemelte az Oscar-díjat, de Tom Hardy alakítása is zseniális volt. A kameramunka és a zene gyönyörű.

2016. 05. 10. 19:28 

Dicaprio egyre jobb szinesz, csak fejlodik, hajra!Top film!!

2016. 05. 05. 13:58 

Remek film. Gyönyörűek a képek és nagyon tetszett a története is. Leo mellett Tom Hardyt is kiemelném egy igazi átváltozóművész a pali.

Leonardo DiCaprio

mint Hugh Glass

Tom Hardy

mint John Fitzgerald

Domhnall Gleeson

mint Captain Andrew Henry

Will Poulter

mint Bridger

Paul Anderson

mint Anderson

Kristoffer Joner

mint Murphy

Joshua Burge

mint Stubby Bill

Az egész világ várta, hogy Leonardo DiCaprio A visszatérő főszerepéért (The Revenant, már a mozikban) végre átvehesse azt, ami már régen járt neki: az Oscar-díjat. Az ötödik jelölés végre igazi aranyszoborrá vált, és világ azonnal reagált: a Twitter közleménye szerint a díjátadás után percenként 400 000 üzenetet küldtek szét a rajongók a hírrel. Ez természetesen az Oscar-gálák történetének legtöbbet megosztott pillanata is lett: eddig a legtöbb megosztás díját Ellen DeGeneres tartotta azzal a legendássá vált szelfivel, amit műsor közben jó pár hírességgel együtt csinált. (Intercom)

(hg)

Kate Winslet elmondta, hogy bár több alkalommal is volt lehetősége együtt játszani Leonardo DiCaprioval, ilyen drámai átváltozást még nem látott kollégájától. A színésznő szerint egyértelműen neki kéne kapnia az Oscart.

(hg)

Leonardo DiCaprio eddigi karrierje során a legnagyobb rendezőkkel dolgozhatott együtt, bár ő maga saját bevallása szerint nem fog rendezi. A színész elmondta, hogy képtelen lenne úgy rendezi, mint Scorsese vagy Inarritu, és legszívesebben csak külső szemlélőként nézné, hogyan forgatnak filmet.

(hg)
Cinestar: A visszatérő
Zavarba ejtő alkotás A visszatérő, mert már-már némafilmes eszközökkel élve a képekkel meséli el ezt a bosszú és egyben megváltástörténetet, mégis képtelen minket érzelmileg bevonni. Mindenesetre hatása alól képtelenség kivonnod magad, mert olyan szinten a bőröd alá kúszik, mint egy medve éles karmai.
Movieaddicts:Mind vademberek vagyunk
Ez egy gyönyörű film, vizuális látványorgia, egy epikus túlélés történet!
Smoking Barrels: A Visszatérő
Abszolút minőségi munka lett A visszatérő, amit még a túlnyújtottsága és vontatottsága miatt is meg kell nézni a moziban, mert lehet akármilyen házimozi berendezése az embernek, ezt a fajta vizuális orgazmust teljesen csak a moziteremben lehet átélni.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.