Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az univerzum története


(Voyage of Time)
Az univerzum története

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Vajon hogyan született meg az univerzum, milyen folyamatok játszódtak le kezdetekben, milyen jövő vár rá, hogyan ér majd egyszer véget a létezése? Többek között ezekre a kérdésekre próbál választ találni Az Univerzum története, amely szól tudományról, lélekről, születésről és halálról, a nagy kozmoszról és bolygónk rendszeréről is. Terrence Malick hihetetlenül látványos, filozófiai utazásra invitálja a nézőt a Föld múltjának, eredetének felfedezésére, miközben az emberiség jövőben betöltött szerepére is kíváncsi. A rendező szándéka szerint a film egyfajta tudományos kronológiája a Földnek, melyben a leglátványosabb változásoktól egészen a legapróbbakig megmutat mindent, mindezt lélegzetelállító, páratlanul lenyűgöző természeti felvételek segítségével.  (Vertigo Media)

(hp)
 

A film egyik jelenetét, amikor az ausztrál őslakók a a sivatagban vadásznak, Terrence Malik még az 1970-es években rögzítette kamerára.

(BéBé)
 

A film fő tudományos tanácsadója Dr. Andrew Knoll, a Harvard Egyetem professzora, a NASA konzultánsa volt.

(BéBé)
 

Terrence Malik a film előkészítéseként elolvasta az elmúlt 40 év vezető tudósainak témába vágó műveit, valamint interjúkat is készített velük.

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.