2020.11.08 12:19 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Pusztán acél :)

Azt hiszem, aki látta ezt a filmet, az elmondhatja, hogy nem rossz. Igaz, vannak benne gyengébb periódusok, de melyikben nincsenek. A történet szerintem jó. Érdekesen indul, és vezeti a nézőt, majd a kis telepre érve igen, egy kicsit megreked, de szépen, gördülékenyen továbbviszik, és a drámai befejezésnél már szerintem hibáztak, de így is jó filmet kapunk.

Ami pozitívum, hogy van mondanivalója, és vannak olyan érzelmek, amik átjöttek a filmben. Összességében a forgatókönyv és a rendezés szerintem remek. A színészek közül igen, ki kell emelni Patrick Swayze-t, mert azért bármennyire is elüt ettől a szereptől, mégis ad neki olyan pluszt, amitől jobb a film. A hang az kicsit gyenge lett, de a látvány szerintem jól sikerült.

Pusztán acél :)

Így összefoglalva kapunk egy jó filmet, amit én négy csillaggal jutalmazok. Ami pozitívum volt benne, hogy értékeket kapunk, mint a szeretet, némi romantika, de a harag, a harc és az önfeláldozás is szerepel a palettán. Bár lehet, nem sokan emlékeztek a kutyára benne, de nekem a csúcs volt a filmben. Mindig jókor, jó helyen bukkan fel, és ad is a filmhez.

Kimondottan szimpatikus volt a románc kialakulása; ezzel szemben a harci jeleneteket kissé túlzottnak és egyszerűnek véltem, de azért nem voltak rosszak. Amit még adott a film, hogy a vízre helyezi a hangsúlyt – bár ez fölött sokan elsiklanak –, és a történet alapköve. Igazából réges régen láttam ezt vhs kazettán, de komolyan mondom, így felújítva is nagyszerű kikapcsolódás volt.

Nekem tetszett a film. Csak ajánlani tudom mindenkinek, azt hiszem, megnézhető. Bár a végkifejlet nem az lett, amit szerettem volna, de egy folytatást igazán csinálhatnának. Üdv, Yosi

akció | kaland | sci-fi

Ő a végzet harcosa. Rettenetes erejű és nagy tudású harcművész. A nagy háborúk magányos veteránja. Most új küldetés vár rá: békét kell teremtenie és meg kell bosszulnia... több»

2