2020.12.05 13:01 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Vigyázz a lurkókra!

Igazából ez nem jó filmcím. Valahogy nem illet a tartalmához és a történetéhez sem. Akkora ugrások voltak benne az elején, hogy igazából nem illett a filmbe. Miután ez lezajlott, kapjuk meg a film értelmét, mert belassulnak az események, majd megint felpörögnek. Mindehhez próbálnak jó arcokat, és vígjátékra emlékeztető momentumokat adni, ami részben sikerül, részben nem.

A film lényege a család és gyermekek, én így gondolom. Összességében a forgatókönyv gyenge. A szereplők ugyan nevesek, de igazából csak részben tudják átadni azt, amit ezzel a filmmel el akartak mondani. A rendezés és a képi, hangi effektek jónak mondhatók. Így az értékelésem közepes három csillag. Igazi érzelmeket nem kapunk, talán R. W. tud adni valamit ennek a filmnek, és a a barátságuk J. Travoltával. A vége jó, és ez menti meg attól, hogy még jobban lehúzzam ezt a filmet.

Vigyázz a lurkókra!

A két sztárszínész szerintem nem alakít olyan nagyot, hogy ezt a filmet egy jobb produkciónak tekinthetnénk. Nekem Williams játéka jobban tetszett, mint Travoltáé, de ez megítélés kérdése. Kerestem még pozitívumokat, de csupán a tájkép és Williams érzelmi jelenetei adtak. A vígjáték része pedig túl erőltetett lett. Igazából egyszer nézhető családi film, amin lehet szórakozni, szép és jó, de valahol üres az egész, mintha nem egyszerre forgatták volna a filmet, vagy mintha átírták volna a forgatókönyvet, nekem ez az érzésem volt.

Voltak benne igazán jó részek is, amiknek tudtam örülni. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a bohókás vígjátékot és a két színészt, semmiképp ne hagyja ki! Üdv, Yosi

családi | vígjáték

Két barát és üzlettárs élete a feje tetejére áll, amikor különös körülmények között hétéves ikrek ideiglenes gyámjává válnak. több»

1