2022.04.09 21:19 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Talán annyira nem is fagyos...

Amire felkészültem, azt kaptam. Szerintem remek kis romantikus film, ami ugyan kissé tömör és kicsit gyermekies, de szeretnivaló és nézhető. A történet egy átlagos filmként indul, és teljesen átlagosan is viszik végig. Egy apuka gyermekével, akik elvesztették a család női tagját, élik igen mozgalmas napjaikat, szinte rutinszerűen.

A másik vonalon egy hölgy, aki szép és csinos, és most aratja sikereit, botlik bele ebbe az apja-lánya életbe. Innentől viszont azt is mondhatjuk akár, a való élet szemszögéből láthatjuk a párt. Hiszen az első lépést egyik fél sem akarja, tudja megtenni, de a végére egymásra találnak, mert olyan pluszt tud adni a másik számára, ami hiányzik, és kell a mindennapi élethez. Sokan azt mondják, ez csöpögős és unalmas, de szerintem egy remek kis kikapcsolós film, amiben semmi rossz nincs, csak a boldog végkifejlet, és ezt lehet sejteni az ilyen filmeknél.

Talán annyira nem is fagyos...

Így az ember, ha leül nézni egy ilyen filmet, akkor tudja, mit fog kapni, függetlenül a szereplőktől és a mutatott játéktól. A szép táj pedig ezt még vonzóbbá teszi. Az emberi vonások jól érezhetőek, és a szerelmi kapcsolat is felpezsül a filmben. Ugyan nincs nagy dinamikája az egésznek, valahogy mégis átérezzük mindkét fél érzését, és tudjuk, ebből szerelem lesz. Szóval összességében egy jó filmet kapunk, amit érdemes megnézni és feltöltődni, még ha bugyuta jelenetek is vannak, az összhatás kellemes, jó, és a végkifejlet ugyan nem eget verő, valahol mégis ezt várjuk. Csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

dráma | romantikus

A tehetséges belsőépítész, Bethany Cain a karrierje csúcsán van. Megjelenik első könyve és ezzel összefüggésben kihirdet egy házátalakító kihívást, mely szerint egy... több»

0