2024.01.24 19:10 Lipót Testvér Olvasottság: <100x
1

Ez az egyetlen évad, ahol nem Mikasa, hanem Historia a kedvencem.

Nagyon szépen kibontakoztak az előző évadban megismert karakterek. Főleg Berthold, Reiner, Ymir és Historia. Amikor megnéztem az Elisa & Marcelát, azt gondoltam, hogy a kedvenc leszbikus karakterem egy életre megvan. Tévedtem. Mind Ymir, mind Historia zseniálisak, a top 5 legjobb karakterei a sorozatnak.

Azért értékelem külön a homoszexuális karaktereket, mert számos filmben szinte csak azért vannak, hogy az LMBTQ propagandáját szolgálják, miközben karakterként egy nagy nullák. Itt végre nem az az elsődleges és egyben legjellemzőbb tulajdonságuk, hogy leszbik.

Ez az egyetlen évad, ahol nem Mikasa, hanem Historia a kedvencem.

Eren karaktere is egyre jobb, egyre érthetőbb. Armin nem a kedvencem, Reinerről pedig ebben az évadban még azt hittem, hogy egy gerinctelen bunkó, de ez a karakter a későbbiekben nyilvánvalóbbá válik. Bertholdról az előző évadban azt sem tudtam, hogy létezik, tehát nem kellett sokat fejlődnie, hogy értékesebb karakternek tartsam. Annie-ért kár, hogy hibernálódott, mert Mikasa után ő volt a kedvencem.

Még mindig megható a sorozat, az a rész különösen tetszett, amikor Ymir felkapta Historiát, mondván, hogy meg kell halnia, hogy Ő élhessen, Historia pedig kész volt meghalni Érte. Nagyon megható jelenet volt. Az első 3 évadban Ymir és Historia a kedvenc szerelmespárom. A 4. évadban Eren és Mikasa felülmúlja őket (már csak azért is, mert addigra Ymir halott, Historia pedig kényszerterhes lesz).

Amikor Eren megölette azt a vigyori titánt a többivel, szintén jó jelenet volt. Hannesért kár, bírtam a képét, még ha elég semmitérő karakter is volt.

akció | animáció | dráma | fantasy | horror | kaland

A kolosszális titán érkezése gyökeresen megváltoztatta Eren életét. Miután csatlakozik a sereghez, rájön, képes titánná alakulni. Új ereje felfedezésével fegyvert szerez a... több»

1