2024.03.28 19:58 Juki-onna Olvasottság: 211x
2

Egy 2017-es film, ami minden nőnél kiveri a biztosítékot!

Ma a Sors egy olyan embert sodort az utamba, akivel élvezetes volt minden pillanat! Mint kiderült, nagy horrorfilm rajongó, de nem ez a lényeg! Egy kedves és jó szándékú ember, és most jön a lényeg: csípőből lövi a nem gyenge poénokat, ráadásul mindezt komoly arccal előadva. Fantasztikus és üdítő volt számomra. (Azt mondják, hogy az intelligens embereknek van a legjobb humorérzékük. Számomra ez ismét bizonyosságot nyert.) Elkezdtünk beszélgetni a horrorfilmekről.

Szóba került a Bilincsben című film (mert előhoztam), ez volt a tegnap esti mozim. (A film után be kellett tennem egy vígjátékot, mert különben ott nyaldosta volna a lábamat éjszaka a sárga szemű férfi.) Azt hittem, hogy hasonló film, mint a 365 nap, de elmondtam , hogy ez King „művek” alkotás. A filmet igazából akkor ajánlanám, ha egy nő egyedül nézi a sötétben. Gyorsan elérjük azt a hatást, amit szeretnénk! Itt nem az félelmetes a filmben, hogy egy férj ágyhoz bilincseli a feleségét, hogy így tegye izgalmasabbá saját számára az együttlétet, inkább, ami utána jön, na, az már durva! Nem szeretném a filmet részletezni, mert akkor elveszíti a varázsát, de minden nő számára félelmetes jelenet kel életre, és megelevenedik! Persze a film közepén van egy kis (számomra) felejthető sztori, de az éjszakák, azok bizony nagyon kemények az ágyhoz bilincselve, és ezt köszönhetjük Raymondnak (Carel Struycken holland színésznek), aki több horrorfilm szereplője volt.

Egy 2017-es film, ami minden nőnél kiveri a biztosítékot!

Stephen King talán kicsit túl sokat kutakodott, hogy egy nő mitől is fél igazán, és ezt vetette papírra? Remekül megragadta a lényeget, és nem ereszti el a nézőt. Mindenki arra kíváncsi, hogy mi lesz a halott férjjel, az ágyhoz bilincselt nővel, a kóbor kutyával, aki nem riad vissza attól sem, hogy halott ember húsát egye, vagy akár az élőét, és még ott van az idegen, akitől még a kutya is vonyítva szalad el, aki besétál a házunkba, és mereven néz ránk, aki lomha léptekkel az éjszaka közepén beáll a szoba legsötétebb zugába. (Nos, ez is a jelenet, ami kiveri nálam a biztosítékot!) Igazán félelmetes és nyomasztó! Gerald, a férj (Bruce Greenwood) és a felesége, Jessie (Carla Gugino) nem sokat adtak a történethez, inkább, a film meghatározó jeleneteit inkább Carel Struyckennek köszönhetjük. A film forgatókönyvírói: Mike Flanagan és Jeff Howard. A rendezés és talán néha forgatókönyv a film közepén lehetett volna egy kicsit mozgalmasabb, de a film így is izgalmas. A zene néha elhanyagolható, viszont a léptek hangja, amitől mindenki retteg, legyen nő vagy férfi! Jó rettegést kívánok, azoknak, akik bevállalják egyedül a filmet!

dráma | erotikus | horror | thriller

Amikor egy házaspár ártalmatlan játéka egyik pillanatról a másikra a túlélésért folyó küzdelemmé válik, a feleségnek, Jessie-nek meg kell küzdenie a házban ólálkodó... több»

2