Film tartalmak

Walt Disney ezúttal a tizenhetedik. századi Angliába kalauzolja nézőket. Squantot, az indiánt amerikai ősföldön a telepesek foglyul ejtik és Angliába ... több»
Az erdő tele van kedvesebbnél kedvesebb állatokkal. Itt lakik például Edgar, a hód vagy Vadi, a medve. A Kaktusz Király azonban el akarja pusztítani a... több»
Lloyd egy lusta fiatal, aki vígan éli mindennapjait New York-ban. Apja neheztel is rá ezért és úgy dönt, hogy elküldi fiát nagybátyjához, aki egy farm... több»
New Jersey a színtere ennek a modernkori Rómeo és Júlia történetnek, amelyben két olasz család pizzériát üzemeltet és egymással rivalizálnak. A család... több»
A Boszorkány-hegy a helybéliek szerint természetfeletti jelenségek színtere. Egy remete egy nap egy ikerpárt talál a hegy lábánál, emellett furcsa jel... több»
Leo professzor remek irodalmár és emellett tanít is. A természettudományokat azonban nem kedveli, főleg mióta kevesebb pénz jut a szakterülete fejlesz... több»
Bobby és Justin két jó barát, de míg Justin példás magatartású kisfiú, addig Justin szeret rosszalkodni. Mindkettőjük szülei válni készülnek. Justin a... több»
Jace egy vak kisfiú, aki új iskolába kerül, ahol hátrányossága miatt nehezen tud beilleszkedni. Segítségére van egyik tanára, aki szintén vak. Hamar r... több»
Ray egy titkosügynök, ám a családja úgy tudja, hogy játékkereskedőként keresi kenyerét. Fia mindig hiányolja apját távolléte miatt, aki egy vadonatúj ... több»
Alison boldog élete egy csapásra megváltozik, amikor egy autóbalesetben megüti a fejét. Hogy kezeltetésével ne terhelje saját orvos férjét, egy másik ... több»