Film tartalmak

A texasi tinédzser, Billie Jean kénytelen kiállni a helyi fiúk zaklatását. Csakhogy amikor összetorik a motorját, a csinos lány és testvére, Binx felk... több»

56 A tuti duó  (2008)

Két egykori soulénekes húsz év után ismét összeáll az Apollo Theater színpadán, hogy ezzel tisztelegjenek az elhunyt zenekari társuk előtt. ... több»

80 Shackleton  (2002)

Shackleton 1914-es déli-sarki expedíciójának igaz története, mely során a férfi igyekezett biztonságba juttatni 28 fős legénységét, miután a hajójuk ö... több»
Az Indiában játszódó tragikus szerelmi történetben 1983-ban Sara Reardon és alkoholista férje, Jeremy nászútra érkeznek a palotába. Ekkor ismerkedik m... több»

77 True  (2004)

A telefon csörög. Tomas, aki a számítógép előtt ül, összerezzenve  nyúl a telefonkagylóért. Tomas vak. A barátnője, Francine közli vele, hogy szakít v... több»
A festőnő, Dora Carrington és az író, Lytton Strachey szerelmi története az első világháború alatti vidéki Angliában. Bár a kapcsolat természete plátó... több»
Miután felfedez egy csomó elrejtett pénzt a halott bérlőjük házában, a pár úgy dönt, megtartja a pénzt, ám hamarosan halálos veszélyben találják maguk... több»
Öt évvel a barcelonai nyár után Xavier, William, Wendy, Martine és Isabelle újra találkoznak. Xavier már 30 éves, nem diák már, de nem is az a felnőtt... több»
Romantikus vígjáték egy csalódott demokratáról, aki beváltja egy részegen tett ígéretét, miszerint Kanadába költözik, ha Busht újraválasztják . ... több»
A tisztes családapát előléptetik középvezetővé, ám hirtelen egy olyan világban találja magát, ahol megkérdőjelezhető az egyéni és szakmai etika .... több»