Film tartalmak

Az anime főhőse Aotsuki Ushio, egy nemtörődöm fiatal fiú. Egy nap azt a feladatot kapja apjától, hogy takarítsa ki a szentélyt. Odabent rálel egy csap... több»
A földi élet teljesen megváltozott mostanra, a történet a jövőben játszódik. Az emberiség pedig kénytelen a föld alatt élni, kisebb falvakban elsziget... több»
A történet főhőse Kirito aki szintén szerzett egyet a limitált kiadású SAO játékból, ámbár ő beta testerként már próbálhatta a játékot így sokkal tapa... több»

84 Sket Dance  (2011)

Az anime egy klub tagjainak a kalandjait élhetjük át. Ez a SKET Dan. Három tagot számlál akik: Bossun, Himeko és Switch. Nekik hármójuknak a stílusa e... több»
A sorozat egy teljesen tökéletes helyen játszódik. Tökéletes a harmónia az emberek között, akik valamiféle spirituális erővel rendelkeznek. A főszerep... több»
A történet főszereplője Kagami Ouri. Kagami árvaházban él mely egy szentélyhez tartozik. Tagami Keisei ennek a területnek az őrszeme, ő intézi el a sh... több»
Nagyon úgy néz ki, hogy a robotika klubnak befellegzett. Az iskolában azt a döntést hozzák, hogy be kell zárni ezt a klubot, mivel költséges és nem tú... több»
Natsume Takashi különös képessége, hogy látja a szellemeket. Sokszor kerül kínos helyzetekbe emiatt, ezért inkább teher számára, mint áldás. Vidékre k... több»
A történet egy jól ismert arab mesélt dolgoz fel anime formájában. Aladdin már jó ideje élt egy dzsinn társaságában. Aztán egy sivatagi városba megy a... több»

80 Log Horizon  (2013)

Shiroe egy varázsló 90-es szintű akinek fogalma sincs arról, hogy miként került bele ebbe a játékba. Felveszi a kapcsolatot egy régi barátjával, hogy ... több»