Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sword Art Online


(Sword Art Online)
Sword Art Online

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A történet főhőse Kirito aki szintén szerzett egyet a limitált kiadású SAO játékból, ámbár ő beta testerként már próbálhatta a játékot így sokkal tapasztaltabban állt neki mint társai. Elkezdődött a játék. Azonban felütötte a fejét a probléma. A játékból nem lehet kiszállni. Az SAO megalkotója tájékoztatja őket, hogy csak akkor hagyhatják el a játékot ha teljesítik mind a 100 szintet. Azonban ha valaki élete eléri a nullát, a való életben is meghal. Kitör a káosz. Majd szép lassan egyfajta rend alakul ki és elkezdődik Kiritoék kalandja.

(beero88)
 
2016. 01. 17. 01:12 

Mivel imádom alapból az anime-ket és az ilyen online játékokat is ezért nem volt kérdéses egy percig sem, hogy az SAO is befog jönni. Nagyon érdekes elgondolása egy akár lehetséges jövőnek. Szerintem nem feltétlen butaság.

 
2017. 06. 12. 19:31 

A Sword Art Online minden gamer nagy kedvence volt szerintem, én imádtam a kivitelezését, nagyon kreatív volt a megoldása a dolgoknak. Rajzolás szempontjából is igazán kifogásolhatatlan remekmű.

 
2017. 05. 16. 08:42 

Tekintve, hogy mindig is szerettem az online játékokat ez az anime remek szórakozást tudott nyújtani nekem. Elég érdekes belegondolni, hogy mi, hogy éreznénk magunkat ebben a helyzetben.

 

Kirito megváltoztatta a hajstílusát tüskésről átlagosra mivel Yui szerint nem kényelmes úgy rajta ülnie.

(beero88)
 

Kirito nem szerette az újhagymát addig amíg Asuna nem főzött neki.

(beero88)
 

Az SAO szerzője ugyanaz mint a híres Accel World-nek a szerzője.

(beero88)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.