Film tartalmak

A hatvanas évek elején játszódó orosz–ukrán film névadó hősnője egy sánta lány, akinek az apja magas beosztású katonatiszt, tábornok. Testi hibája mia... több»
Egy titkárnő ellopja a főnöke autóját, hogy életében először láthassa a tengert. Meglátogat egy tengerparti várost, majd esküszik, hogy soha nem járt ... több»

62 Barocco  (1976)

A bokszoló (Gerard Depardieu) és a belé szerelmes lány (Adjani) története. Külföldre akarnak menni, miután rengeteg pénzt kaptak egy olyan interjúban ... több»
A múlt század harmincas éveiben New Yorkban működő gengsztercsoport tevékenységét és felgöngyölítését bemutató noir. A sajtó által kiötlött néven elhí... több»
Két gyermekkori jóbarát romantikus vérszerződést köt, miszerint örökre barátok maradnak. A sors azonban közbeszól, és mindketten ugyanabba a csodálato... több»
Erich Maria Remarque regényének első, 1948-ban készített feldolgozása. Egy emigráns orvos (Charles Boyer) és egy öngyilkosságra készülő nő (Ingrid Ber... több»
Egy középkorú adóellenőr, Emerenziano (Ugo Tognazzi) biztonságos családi életet keresve meg akar állapodni. Persze az sem baj, ha a kiszemelt feleség ... több»

61 Secuestro  (2016)

Egy jó hírű és elismert ügyvédnő hallássérült kisfiát elrabolják. Miután a feltételezett tettes megingathatatlan alibivel rendelkezik, a rendőrség sza... több»
Ami az „Ördöngösök” esetében kiválóan sikerült, ugyanaz az ötlet felmelegítve, másodjára már sem újdonság, sem meglepő nem volt. Az énekesnő, Eve Faug... több»
Kocsis hadnagyot (Cserhalmi György) gyilkosság felderítésével bízzák meg. Sréth Jolánt ölték meg, egy súlyos tárggyal verték fejbe, amely azonnali hal... több»