Film tartalmak

75 Hichki  (2018)

Hichki egy olyan nő történetét mutatja be, aki legnagyobb gyengeségét a legnagyobb erejévé teszi.... több»
Dona Hermínia gazdag és sikeres talkshow házigazda. Eközben felnőtt gyerekei azt tervezik, hogy visszaköltöznek a családi fészekbe....... több»
Sweetiee Desai egy boldog, szerencsés lány, akinek édesapja azt szeretné, hogy a lány, az Angliából származó NRI-vel kössön házasságot...... több»
Amikor a Scolomb család feje váratlanul meghal, az özvegy összehívja a rokonságot. Úgy tűnik azonban, hogy a teljes rokonság között igencsak intenzív ... több»
A film egy alsó középosztálybeli lány küzdelmét mutatja be, aki azért küzd, hogy jó oktatásban részesüljön, így legyen esélye bekerülni az elit társad... több»

62 Girlfriends  (2018)

A sorozat három nő életét követi nyomon, akik tizenéves koruk óta ismerik egymást... ... több»

65 Kiütve  (2018)

Az egykor harcos Aaron évek óta problémákkal küzd. Találkozik Jana-val, a New York-ban élő bolgár bevándorlóval. Aaron bátyja Bobby, Jana-val karöltve... több»

65 Queen  (2018)

A történet egy gépészmérnöki kollégiumban játszódik, ahol csak fiúk laknak. A tanév második felében azonban a kollégiumba egy lány érkezik. ... több»

47 Speed Kills  (2018)

Ben Aronoff kettős életet él: egyrészt multimilliomos motorcsónak versenyző, másrészt szembe kerül a törvénnyel kábítószer birtoklás miatt. ... több»
A történet főszereplője egy középiskolás lány, akinek nem okoz gondot, hogy mindenestül elfogadja magát. Egy nap megismerkedik egy fiúval, aki megtets... több»