Film tartalmak

Louie Anderson komikus és színész, aki gyerekkorának történetét meséli el. Bemutatja egy átlagos kisfiú nem átlagos családjának mindennapjait. Louie e... több»
A sorozat négy 10 éves fiúról szól, akiknek az a céljuk, hogy bármi áron felnőljenek. Jerry új fiú a városban, és próbál barátokat szerezni, igyekszik... több»
A sorozat két testvérről szól, Lucien Görcsről és Wayne Görcsről, akik szüleikkel élnek Szappanvárosban. A fura mód kék színű Wayne kizárólagos életcé... több»
A befogadott Bátor nem éppen a neve miatt lett bátor, hiszen ő az első kutya, aki elmenekül. Mégis szeretett gazdáit, a kedves Murielt és házsártos fö... több»

NA Hope's Game  (2019)

Miután Hoper-ot baleset érte, lehetőséget kap egy személytől, hogy kipróbáljon egy új forradalmi virtuális élményt. Elég bonyolulttá válnak a dolgok, ... több»
Mialatt Steve ( Trent Hocking ) üzleti úton van, a felesége felhívja őt és beadja a válópert. Miután a férjnek teljesen elege lesz kibérel egy motelsz... több»

25 Chokehold  (2019)

Zoey ígéretes tehetség a harcművészetekben és egy igen fontos versenyben vehet részt. Miután az orosz maffia megöli az édesapját nem akar részt venni ... több»